FOTO. Sudraba kaklarota paglābj vīrieti no lodes

© Pixabay

Kāda vīrieša dzīvību ASV Kolorādo štatā izglāba bieza sudraba ķēdes kaklarota, kas pasargajā viņu no tiešā tēmējumā raidītas lodes. Apšaude notikusi strīda laikā, paziņoja ASV Kolorādo štata policija.

22. kalibra lode iesprūda sudraba ķēdē ap upura kaklu, kā rezultātā vārdā nenosauktajam vīrietim radās vien sekla, durta brūce.

"Šī sudraba ķēde, aptuveni 10 mm plata, iespējams, ir vienīgais iemesls, kāpēc apšaudes upuris, joprojām ir dzīvs," vietējā pilsētas policija paziņoja savā „Facebook” lapā.

Aizdomās turamais uzbrucējs, kurš arī netiek identificēts, tika aizturēts notikuma vietā un apsūdzēts slepkavības mēģinājumā.

Policija norādīja, ka, lai gan kaklarota ir sudraba krāsā, tā, visticamāk, nav no tīra sudraba, jo sudrabs ir mīkstāks metāls un visticmāk nespētu apturēt lodi.

Krimināli

Vairāku dienu garumā, nepatīkama aromāta nogurdināti, kāda Slimnīcas ielas nama iedzīvotāji Jēkabpilī nolēma noskaidrot, no kurienes nelabā smaka uzradusies. Taču mājinieku centieni izvēdināt telpas jau pēc neilga brīža pārtapa asa sižeta filmas cienīgā scenārijā, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais