Baltezerā pastrādāta asiņaina slepkavība

© depositphotos.com

Ādažu novadā pie Mazā Baltezera turīgu ļaužu rajonā pirms dažām nedēļām kāda sieviete nogalināja savu dzīvesbiedru. Pagaidām likumsargi plaši nekomentē šo notikumu, bet apstiprina, ka sieviete aizturēta tajā pašā dienā dzīvoklī, kurā notika slepkavība, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Asiņainā izrēķināšanās notikusi daudzdzīvokļu mājā.

Vietējā iedzīvotāja stāsta:

“Viņš ir narkomāns. Viņš par viņu pamatīgi ņirgājās, viņu pieradināja pie narkotikām, visu laiku viņiem tur bija video filmēšanas, viņš viņu brutāli spieda visu ko rādīt. Tas viss tika filmēts, likts kaut kur instagramā. Jā, protams, jā [intīma rakstura saturs]. Acīmredzot viņš viņu bija novedis līdz tādam stāvoklim. Cik es dzirdēju, viņa bija narkotiku apreibumā, tāpēc viņa ilgāk nekā stundu pēc slepkavības, kamēr nāca pie sajēgas, tikai tad aizgāja pie kaimiņienes un pasauca viņu, jo kaimiņiene strādā medicīnas nozarē.

Kaimiņiene konstatēja, ka kakls ir pārgriezts no vienas auss līdz otrai. Tur viss bija asinīs.”

Likumsargi informē, ka pret 24 gadus veco sievieti ir uzsākts kriminālprocess. Nogalinātais savukārt bijis 37 gadus vecs. Par pornogrāfiska rakstura video filmēšanu piespiedu kārtā policija šobrīd komentārus nesniedz.

Svarīgākais