Jēkabpilī vīrieša pārgalvībai sekas ļoti traģiskas

© F64

Pamatīgi pārsniedzot ātrumu un apdraudot citu satiksmes dalībnieku dzīvību, kāds pārgalvīgs autovadītājs Jēkabpils ielās pamanījās veikt manevrus, kas raksturīgi tikai autosacīkšu braucējiem. Sava trauksmainā maršruta noslēgumā pārgalvis izraisīja nopietnu avāriju un gāja bojā, vēsta “Degpunktā”.

Neprātīgais “Volkswagen” busiņa vadītājs pamatīgi pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu. Agresīvi “ienesās” kādā no Rīgas ielas līkumiem, uz mirkli pat atrodoties pretējā braukšanas joslā.

Pārgalvis savu auto tomēr pēdējā brīdī spēja savaldīt, taču šis bīstamais manevrs pretimbraucošā spēkrata vadītāju atstāja neapskaužamā situācijā. No frontālas abu transportlīdzekļu sadursmes šoreiz paglāba ielas malā izbūvētās automašīnu novietnes.

Pārgalvīgais šoferis lielā ātrumā savu automašīnu turpināja dzīt pa Rīgas ielu. Nebremzējot pietuvojies Rīgas un Nomales ielas krustojumam, vīrietis, iespējams, nospriedis, ka satiksmes noteikumi uz viņu šajā vakarā neattiecas.

Valsts policijas pārstāve Rūta Strautniece raidījumam “Degpunktā” norāda, ka ceļu satiksmes negadījumā bija iesaistīts “Volkswagen”, kuru vadīja kāds 1972. gadā dzimis vīrietis, kā arī “Scania” markas kravas automašīna, kuru vadīja kāds 1989. gadā dzimis vīrietis.

Transportlīdzekļa “Volkswagen” vadītājs nespēja tikt galā ar automašīnas vadību un iebrauca kravas automašīnā.

Šī sadursme mikroautobusa vadītājam izrādījās nāvējoša.

Krimināli

Kāda tramvaja pasažieriem nācās apvienot spēkus ar tā vadītāju, lai aizkavētu kādu vīrieti, kurš maršruta laikā uzmācās nepilngadīgai meitenei. Tramvaja kustība Juglas virzienā tika apturēta piecpadsmit minūtes, līdz ieradās likumsargi un cilvēku aizturēja, vēsta "Degpunktā".