Jelgavnieks izdzird divus sprādzienus, mirkli vēlāk atklājas biedējošs skats

© Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Par spīti vairākkārtējiem pašvaldības aicinājumiem apmesties kādā no sociālajām mājvietām, Jelgavas Otrās līnijas iedzīvotājiem labi zināms bezpajumtnieks spītīgi turpinājis atgriezties savā dārza būdiņā. Klaidonis savam miteklim bijis tik ļoti pieķēries, ka smēķēja, no tā neizejot. Diemžēl sekas likumsakarīgas, vēsta "Degpunktā".

Kad Raimonds grasījies likt gulēt savus bērnus, pēkšņi tuvējā pļavā atskanējis sprādziena troksnis.

“Nāca otrais sprādziens, kas bija pamatīgāks. Izklausījās pēc gāzes balona, tad pamanīju, ka pļavā zaļa zāle sāk degt,” stāsta aculiecinieks Raimonds.

Ņēmis talkā draugu, Raimonds skriešus devās uguns virzienā. Nonākot soļa attālumā no svilstošā apvidus, atklājās biedējošs skats.

“Draugs pamanīja, ka zemē guļ vīrietis. Momentā izsaucu dienestus,” stāsta Raimonds.

Šī nav pirmā reize, kad cietušais vīrietis sagādājis galvassāpes vietējiem. Reiz kādā no ziemas mēnešiem bezpajumtnieks ar savu dzīvesbiedri, mitinoties dārza būdiņā, guvuši pamatīgus apsaldējumus. Arī toreiz palīdzējuši apkaimes iedzīvotāji.

Krimināli

Pēdējā laikā gaismā nāk arvien jaunas nebūšanas, kas saistās ar valsts līdzekļu neapdomīgu izmantošanu un izšķērdību, kas ved valsti arvien lielākā krīzē un mazina sabiedrības uzticību ne tikai valsts vadītājiem, ministriem un ierēdņiem, bet arī kontrolējošām institūcijām.

Svarīgākais