Pazudušās Annas vīram radušās aizdomas

© ekrānšāviņš

Pazudušās Annas Jansones vīrs vēl arvien gaida atgriežamies sievu un cer uz Valsts policijas palīdzību. Pēdējā laikā komunikācija ar policiju ir nesekmīga, tāpēc Juris izvirza divus pieņēmumus.

5. maijā mikroblogošanas vietnē "X" Annas vīrs rakstīja: "Es, protams, gribu cerēt, ka policija man neatbild uz info prasījumiem, jo ir aizņemti aktīvā un slepenā darbā, kura rezultātā tūlīt tūlīt atradīs Annu. Bet baidos, ka drīzāk viņiem nav laika ne darbiem pie šīs lietas, ne atbildēm par šo lietu..."

13. maijā pazudušās sievietes vīrs vēl arvien nav saņēmis atbildi: "Nu jau galīgi par ilgu tas pilnīgais klusums no policijas puses... Vai nu tiešām viņi taisa kaut kādu megasuperoperāciju, vai arī darbinieks, pie kā bija Annas lieta, ir aizgājis no darba..."

Komentētāji piebilst: "Zinot, ka katram policijas izmeklētājam pārziņā var būt vairāki simti lietu, es domāju, ka viņi šai ir uzlikuši bezcerīgas lietas statusu un attiecīgu prioritāti (t.i., tās neesamību). Nepatīkami, bet ticami."

Krimināli

Pēdējā laikā gaismā nāk arvien jaunas nebūšanas, kas saistās ar valsts līdzekļu neapdomīgu izmantošanu un izšķērdību, kas ved valsti arvien lielākā krīzē un mazina sabiedrības uzticību ne tikai valsts vadītājiem, ministriem un ierēdņiem, bet arī kontrolējošām institūcijām.

Svarīgākais