Rīgā auto avārijā iekļuvusi māte un viņas meitiņa; ar asarām acīs stāsta par notikušo

© Aivars Ķesteris/F64

Nedēļas sākumā Rīgā, Brīvības un Struktoru ielas krustojumā, saskrējās divas automašīnas. Viens no šoferiem uzreiz pēc sadursmes pameta notikuma vietu, atstājot otrā spēkratā sēdošu sievieti ar savainotu bērnu, vēsta "Degpunktā".

BMW šoferi “Degpunktā” sastapa uzreiz pēc tam, kad viņa izkāpusi no mediķu transportlīdzekļa. Ārsti busiņā apskata sievietes sešus gadus veco meitiņu, kura arī bija automašīnā avārijas brīdī. Vadītāja ir satraukta, jo vēl nav skaidrs, cik nopietnas traumas bērns ir guvis. Redzams, ka meitenītei ir sasista piere un nepieciešams doties uz slimnīcu, lai pārliecinātos, vai nav gūts smadzeņu satricinājums.

“Es ar meitu braucu, un vienkārši “Porsche” ieslīdēja manā joslā. Es situ pa bremzēm,” viņa saka par notikušo. Sieviete stāsta, ka pie otra auto stūres bijis kāds vīrietis. “Piebrauca vēl kaut kāds “Audi” džips. Atskrēja sieviete un kaut ko bļāva, kaut ko izvilka un it kā ievilka otrā mašīnā, un aizbrauca prom. Viņa sieva man tikko atvainojās. Viņi it kā dzērumā esot paņēmuši mašīnu pabraukāties.”

BMW šofere kopā ar meitu tika nogādāta slimnīcā, viņas vīrs, kas ieradās negadījuma vietā, parūpējās par sasisto ģimenes transportlīdzekli. Savukārt sadauzītais “Porsche” aizvests uz Nodrošinājuma valsts aģentūras stāvlaukumu.