Ropažu pusē vīrietis krūmos mēģina paslēpt kilogramu narkotiku, bet tas beidzas nelāgi

Ilustratīvs attēls © F64

Ropažu pusē kāds autovadītājs bija iestūrējis meža ielokā, lai noslēptu lielu daudzumu narkotiku, taču iestiga. Automašīnu narkodīlerim palīdzēja atbrīvot garām braucošie policisti, bet pats šoferis nonāca aiz restēm, vēsta "Degpunktā".

Patrulēšanas laikā likumsargu uzmanību pievērsa kāda ceļa malā apstājusies un iestigusi “Volkswagen”markas automašīna. Tās vadītājs uztraukts centās mašīnu izkustināt, tomēr bez rezultātiem. Likumsargi ķērās pie iztaujāšanas par to, no kurienes viņš brauc un uz kurieni plāno doties.

Vīrietis apgalvoja, ka apbraucis sastrēgumu. Tā kā vīrieša atbildes bija nepārliecinošas un neraisīja uzticību, likumsargi pieņēma lēmumu pārbaudīt teritoriju ap mašīnu. Šāds lēmums vainagojās panākumiem.

Krūmos atradās viens kilograms marihuānas.

Krimināli

Pērn februārī ziņots par traģisku ugunsgrēku Viļānos. Tajā dzīvību zaudēja seniore. Viņas nams naktī aizdegās, liesmām ieskaujot to platībā. Tagad par notikušo zināmas jaunas detaļas. Izrādās, māja tika aizdedzināta ļaunprātīgi, zinot, ka tajā atrodas cilvēks. Prokuratūra krimināllietu nodevusi Latgales rajona tiesai, apsūdzēts kāds vīrietis, vēsta "Degpunktā".