VIDEO: Dreiliņos starp jauniešiem izceļas nežēlīgs kautiņš

© Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Dreiliņu apkaimē starp vairākiem jauniešiem izcēlās nežēlīgs kautiņš. Četri uzbrucēji nogāza zemē vienu meiteni un turpināja upuri fiziski iespaidot, vēsta "Degpunktā".

Brīdinām par nepatīkamiem skatiem!

Sieviete, sauksim viņu par Lieni, tika aplenkta Dzilnas ielā, pie veikala “Plus punkts”. Vairāki jaunieši, tajā skaitā meitenes, viņu nogāza zemē un sāka spārdīt un sist ar rokām.

Upure bija nolikusi savu mobilo telefonu netālu no tikšanās vietas, lai uzfilmētu, kā viņa tiek piekauta.

Piekautā meitene aizgāja pēc sava mobilā telefona un pozēja kamerai ar asiņainu degunu. Pēc sievietes mocīšanas kompānija ielēca, iespējams, “Audi” markas transportlīdzeklī un aši aizbrauca prom. Tikmēr automašīnas salonā puisis pieslēdzās tiešraidei sociālās tīklošanās vietnē un priecājās par saviem sasniegumiem.

Uzbrucēji pazina meiteni, un arī viņa tos pazina. Acīmredzot starp jauniešiem jau pirms tam izcēlās strīds sociālajos medijos. Puisis tiešraides video kadros kaut ko piemin par savas mātes aizskaršanu.

Liene guva nopietnas traumas, tostarp smadzeņu satricinājumu un zilumus uz sejas un ķermeņa. Meitene pēcāk piedāvāja arī savu viedokli par notikušo sociālajos medijos un izteica draudus uzbrucējiem.

Policija ir saņēmusi nepieciešamo informāciju, lai sauktu vainīgos pie atbildības.

Krimināli

Kāda tramvaja pasažieriem nācās apvienot spēkus ar tā vadītāju, lai aizkavētu kādu vīrieti, kurš maršruta laikā uzmācās nepilngadīgai meitenei. Tramvaja kustība Juglas virzienā tika apturēta piecpadsmit minūtes, līdz ieradās likumsargi un cilvēku aizturēja, vēsta "Degpunktā".