Neadekvāts vīrietis pie bērnudārza Imantā izpūš piparu gāzi

Ilustratīvs attēls © F64

Kādā daudzstāvu mājā Imantā dzīvo pusmūža vecuma vīrietis, kurš kaimiņiem nereti rada sliktu iespaidu. Vietējie stāsta, ka vīrietis varētu arī nebūt pie pilna saprāta. Nesen bēdīgi slavenais kaimiņš sarīkoja pamatīgu skandālu netālu no bērnudārza – viņa rīcība varēja apdraudēt bērnu veselību, vēsta "Degpunktā".

Sociālās tīklošanās vietnēs nesen parādījās video, kur redzama kāda Dammes ielas iedzīvotāja aizturēšana. Policisti ar varu iestumj pusmūža vecuma vīrieti trafarēta mikroautobusa aizturēšanas nodalījumā, kamēr vīrietis protestē un cīnās pretim, kā prot, taču likumsargi galu galā gūst virsroku.

Izrādās, šī nav pirmā reize, kad Dammes ielas iedzīvotājs uzvedies provokatīvi un ticis, tā teikt, disciplinēts. Šad tad kaimiņš demonstrē visai savādu uzvedību.

Policisti viņu aizturēja pamatota iemesla dēļ - vīrietis esot stāvējis pie bērnudārza ar piparu gāzes baloniņu un garāmgājēji redzējuši, kā ierocis tiek izmantots pret bērniem.

Gāzes mākoni gan veiksmīgi pārtvēra vējš un neviens no nepilngadīgajiem necieta. Tāpat likumsargi izlēma vīrieti nogādāt drošākā vietā.

Krimināli

Kāda tramvaja pasažieriem nācās apvienot spēkus ar tā vadītāju, lai aizkavētu kādu vīrieti, kurš maršruta laikā uzmācās nepilngadīgai meitenei. Tramvaja kustība Juglas virzienā tika apturēta piecpadsmit minūtes, līdz ieradās likumsargi un cilvēku aizturēja, vēsta "Degpunktā".