Ķengaraga iedzīvotājus terorizē satrakojušies jaunieši

© Aivars Ķesteris/F64

Četru automašīnu īpašnieki Ķengaragā bija spiesti no asfalta uzlasīt savu spēkratu detaļas. Kāds jaunietis pie stūres ietriecās stāvošajos transportlīdzekļos un aizbēga no policijas. Izrādās, ka “Hyundai” spēkrats, kuru 30. maijā šoferis izmantoja izklaidēm, jau pirms trīs gadiem bija cietis smagā avārijā un tika norakstīts metāllūžņos, vēsta “Degpunktā”.

Neilgi pirms pusnakts Ķengaraga iedzīvotājus terorizēja satrakojies jauniešu bariņš. Puiši kaut kur aizņēmās sudraba krāsas “Hyundai” spēkratu bez derīgas tehniskās apskates un izbrauca ielās. Agresīvā braukšana beidzās ar pamatīgu skādi.

Salaspils ielā cieta piecas automašīnas, ieskaitot ielas vidū pamesto, sadragāto “Hyundai”. Policijas ekipāžas darbiniekiem tā arī neizdevās atrast pārkāpējus tajā pašā naktī - puiši paspēja noslēpties.

Ķengaraga iedzīvotājs Kaspars, par nakts incidentu nenojaušot, kopā ar dēlu devās uz tirdzniecības centru “Akropole”. Ejot garām vietai, kur parasti stāv novietota ģimenes automašīna, tēvs pārsteigts sastinga. Transportlīdzeklis vairs nav atjaunojams un nekas cits neatlika, kā izsaukt evakuatora firmas darbiniekus.

Sadauzītās automašīnas īpašnieks atzīst, ka emocijas nav no tām labākajām un spēkratu, visticamāk, neizdosies atjaunot.

Policisti uz vējstikla bija atstājuši lapiņu ar kontaktinformāciju un īsu paskaidrojumu par notikušo. Vainīgais šoferis vēl nav noskaidrots, un bojāto transportlīdzekļu īpašnieki cer, ka tas tā nepaliks.

Policija ziņo, ka cer uz apkaimes iedzīvotāju palīdzību šofera identificēšanā.

Krimināli

Kāda tramvaja pasažieriem nācās apvienot spēkus ar tā vadītāju, lai aizkavētu kādu vīrieti, kurš maršruta laikā uzmācās nepilngadīgai meitenei. Tramvaja kustība Juglas virzienā tika apturēta piecpadsmit minūtes, līdz ieradās likumsargi un cilvēku aizturēja, vēsta "Degpunktā".