Zem gultas dzīvoklī Brazīlijā atrod no bada mirušu zīdaini

© Caro / Sorge /SCANPIX /LETA

Šausminoši notikumi risinājušies Brazīlijā, kur kādā mājvietā zem gultas atrasts miris 3 mēnešus vecs bērns. Tikmēr bērna māte izklaidējusies ballītēs.

Kā vēsta izdevums "The Sun", tad māja iebrukuši likumsargi, kuri bērna mirstīgās atliekas atraduši aizslēgtā istabā. 3 mēnešus vecā mazuļa ķermenis bijis sadalīšanās stadijā un konstatēts, ka bērns pirms vairākām nedēļām miris no bada.

Mājvietā atrasti arī sievietes 10 gadus un 3 gadus vecie bērni. Mājvietas durvis bijušas aizbāztas ar lupatām, lai ārpuse telpām nebūtu dzirdams dzīvoklī notiekošais.

Likumsargi ieradušies vien pēc tam, kad kaimiņi ziņojuši par smaku, kas nākusi no dzīvokļa.

Bērnu māte sākotnēji aizturēta, bet vēlāk atbrīvota pret drošības naudu. Viņai uzrādīta apsūdzība par bērnu pamešanu novārtā, sliktu izturēšanos pret bērniem, bērna nogalināšanā, kā arī slepkavības slēpšanā.

Krimināli

Uz kādu daudzstāvu māju Bolderājā, Finiera ielā, tika saņemts izsaukums, jo kārtējo reizi vienā no dzīvokļiem bija sācies strīds. Kā stāsta vietējie, notikums nav pārsteidzošs, jo sarunas skaļos toņos ir dzīvokļa iemītnieku ikdiena. Tomēr šoreiz ģimenes galva palaidis rokas un par to saņēmis sodu, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais