Traģēdija Rīgā: neskaidros apstākļos iet bojā vīrietis

© Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Policija lūdz atsaukties cilvēkus, kuri varētu sniegt detaļas par letālu ceļu satiksmes negadījumu Rīgā, Dzirciemā, kur piektdienas, 10. februāra, vakarā kāda “BMW” vadītāja uzbrauca vīrietim, kas gāja bojā turpat uz ielas, vēsta “Degpunktā”.

Vera ap plkst. 19 sēdēja savā virtuvē pie loga un dzēra tēju. Sieviete dzīvo netālu no Stomatoloģijas institūta Dzirciema ielā. Skaļš troksnis ielā pievērsa pensionāres uzmanību un galu galā izbojāja mierīgo vakaru, jo uz asfalta gulēja līķis.

Arī citi mājas iedzīvotāji vēroja nepatīkamo ainu. Bija skaidrs, ka vīrietis Dzirciema ielu šķērsoja tumsā, intensīvas satiksmes laikā un gājējiem neparedzētā vietā.

Vera stāsta, ka ceļa posmā tieši pretim viņas logiem, cilvēki nepārtraukti riskē ar savu drošību, lai ātrāk tiktu līdz veikalam “Mego”. Tas ir atvērts līdz pat plkst. 23.00 vakarā.

Pie “BMW” stūres sēdēja kāda sieviete, kas sagaidīja policiju. Ir uzsākts kriminālprocess, un pagaidām izmeklētājiem vairāki letālā negadījuma apstākļi ir neskaidri.

Krimināli

Kāda tramvaja pasažieriem nācās apvienot spēkus ar tā vadītāju, lai aizkavētu kādu vīrieti, kurš maršruta laikā uzmācās nepilngadīgai meitenei. Tramvaja kustība Juglas virzienā tika apturēta piecpadsmit minūtes, līdz ieradās likumsargi un cilvēku aizturēja, vēsta "Degpunktā".