Ēdiena piegādātajam Rīgā darba diena izvēršas īstā murgā

© Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Ēdiena piegāde kādam vīrietim izvērtās nepatīkamā piedzīvojumā. Kamēr viņš nogādāja pasūtījumu, viņa transportlīdzekli nozaga iereibis garāmgājējs, kurš, nespēdams savaldīt auto, iestūrēja ēkas sienā, vēsta “Degpunktā”.

Vīrieti, kurš nozaga spēkratu, mašīnas īpašnieks, ierodoties negadījuma vietā, Kalnciema ielā, nesatika. Ja sākotnēji bija prieks par tik drīzu zagtās automašīnas atrašanu, tad, ieraugot, kas no braucamrīka palicis pāri, garastāvoklis noplaka. “Ford” īpašnieks piegādājis ēdienu un vieglprātīgi auto atstājis pieejamu ikvienam garāmgājējam.

“Vienkārši mašīna stāvēja atstāta vaļā tur blakus mājai. Bet pēc aptuveni desmit, piecpadsmit minūtēm es iznācu ārā un redzēju, ka mašīnas vairāk nav. Zvanīju policijai. Nu, lūk, risinām problēmu!”

Tālāk jau zaglis ar spēkratu devies izbraucienā, taču ar autovadīšanu viņš netika galā.

Ceļa policijas 3. rotas komandiera vietnieks Ingus Bērziņš stāsta, ka, ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka vadītājs nesavaldīja braucamrīku, iebrauca mājas sienā. Noskaidrots, ka vadītājs atradās vairāk nekā divu promiļu reibumā un bija bez autovadītāja apliecības.

Svarīgākais