Sieviete ar fekālijām apsmērē auto vīrietim, kas pauž atbalstu Ukrainai

© F64

Divu kaimiņu nesaskaņas Ādažu pusē ir iegājušas jaunā fāzē. Ja sākumā blakus dzīvojošajiem traucēja trokšņošana, tad tagad konflikts aizsācies par atbalsta paušanu Ukrainai, vēsta “Degpunktā”.

Carnikavas pagasta, Gaujas ciemu, jau ilgstoši ir pārņēmis divu kaimiņu konflikts, kas vakar sasniedza savu pēdējā laika lielāko kulmināciju. Aleksandrs, no rīta iznākot pie savas vieglās automašīnas, ieraudzīja visai nepatīkamu ainu - kaimiņiene pa visu viņa mašīnas virsbūvi bija izsmērējusi fekālijas, apmētājusi ar izkārnījumiem spēkrata stiklus un uz automašīnas spoguļa uzkarinājusi plastmasas maisiņu ar izlietotu tualetes papīru. Šī nebūt nav pirmā reize, kad agresīvā kaimiņiene liek par sevi manīt.

Aleksandrs stāsta, ka pirms kāda laika bijis Ukrainā un tikai salīdzinoši nesen no tās atgriezies. Viss Ukrainā notikušais un pārdzīvotais ir vīrieti aizkustinājis, tāpēc viņš nolēmis pie mājas izkārt Ukrainas karogu un uz automašīnas uzlīmēt uzlīmi, kas pauž atbalstu kara plosītajai valstij.

Diemžēl kaimiņienes nostāja par notikumiem Ukrainā ir radikāli pretēja.

“Vakardien, nezinu, viņai uznāca kaut kādi “melnie”, viņa vēlreiz nāca un izteica nepatiku pret Latvijas tautu un Ukrainas karogu. Es centos daudz neklausīties, ko viņa runā, jo zinu, ka viņai patīk daudz izmantot lamuvārdus,” viņš saka.

Ar to kaimiņu strīds nebūt nebeidzās. Sieviete savu agresīvo attieksmi devās izrādīt vēl vairākas reizes, uz kurām Aleksandrs īpaši nereaģēja, bet gan turpināja darīt savas lietas, tomēr brīdī, kad kaimiņiene kļuva vēl uzbāzīgāka, tika ieslēgta mūzika.

Aleksandrs skaidro, lai nebūtu jāklausās kaimiņienes vārdos, viņš izdomājis uzlikt skanam Ukrainas himnu. Taču tas sievieti vēl vairāk provocējis. “Ik palaikam dzirdēju: “Jūs te latvieši ar ukraiņiem visi sapūsiet!”,” stāsta Aleksandrs, norādot - kaimiņiene ir ļoti neapmierināta ar to, ka uz viņa mājas plīvo Ukrainas karogs.

Krimināli

Kāda tramvaja pasažieriem nācās apvienot spēkus ar tā vadītāju, lai aizkavētu kādu vīrieti, kurš maršruta laikā uzmācās nepilngadīgai meitenei. Tramvaja kustība Juglas virzienā tika apturēta piecpadsmit minūtes, līdz ieradās likumsargi un cilvēku aizturēja, vēsta "Degpunktā".