VIDEO: Ķengaragā brutāli izdemolē “BMW”, kas nopirkts vien pirms dažām dienām

© Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

No rīta saņemt ziņu par to, ka nesen iegādātais auto pa nakti garnadžiem izdemolēts un apzagts – nebūt nav patīkami, īpaši, ja “KASKO” polises iegāde vien bija tuvākajos plānos. Diemžēl ar šādu rūgtu pieredzi nācās saskarties kādai Ķengaraga iedzīvotājai, vēsta “Degpunktā”.

“BMW” saimniece pirms dažām dienām iegādājas šo auto un, atstājot braucamrīku redzamā vietā pie sava dzīvokļa logiem, darba darīšanās aizlidoja uz ārzemēm. Pieskatīt mašīnu bija uzticēts sievietes mammai.

Uzreiz noteikt, vai pie “BMW” spēkrata nakts laikā darbojies viens garnadzis vai vairāki, bez rūpīgas izmeklēšanas nevar. Bet tas, ka ļaundaris nebija nekāds profesionālis, ir acīmredzams.

Spēkratam priekšējie lukturi nozagti visai brutālā veidā, lai pie tiem tiktu, zaglis sākumā centās atvērt aizmugurējās durvis, izsitot to stiklu, pēcāk mēģināja lauzt slēdzeni no pasažieru durvju puses. Trešais piegājiens jau bija no vadītāja durvju puses, un tad pārkāpējam izdevās tikt salonā, atvērt braucamrīka motora pārsegu un tikt pie kārotā.

Tagad spēkrata īpašniece meklē notikušā uzlidojuma lieciniekus, kuri varēja redzēt zādzības brīdi un var sniegt policijā lietderīgas ziņas.

Svarīgākais