VIDEO: Ādažos policistiem nākas iesaistīties īstā pakaļdzīšanās operācijā

© Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Nesen Ādažos notika dzērājšofera ķeršana, bēdzējam ar vieglo spēkratu un vairākām promilēm asinīs nolemjot izaicināt likumsargus, vēsta “Degpunktā”.

Pavecs, aizdomīgs “Audi”, kas lēnām ripoja pa Ādažu apkaimi, pievērsa apkārtējo uzmanību un cilvēkiem radās bažas par to, ka tā stūrētājs vada mašīnu ne skaidrā prātā. Aizdomīgs šķita ne tikai ātrums, bet arī nepārliecinošā braukšana. Sekoja zvans policijas dežūrdaļā un pēc mirkļa minēto spēkratu likumsargi netālu no pilsētas bibliotēkas pamanīja.

Ja arī sākotnēji šķita, ka šoferis centās novietot mašīnu ceļmalā un noslāpēt dzinēju, realitātē viņš savā galvā jau plānoja kā izdevīgāk izgriezties, lai no policistiem aizlaistos.

Aizturot spēkrata vadītāju, kļuva skaidrs, kāpēc vīrietis nolēma bēgt, jo smaka automašīnas salonā un stūrētāja izelpā liecināja par to, ka iedzīvotāji nebija kļūdījušies. Alkometrs, kuru šoferim pasnieguši policisti, uzrādīja gandrīz trīs promiles.

Krimināli

Svētdien, 15. septembrī, agri no rīta Kleistos dzīvība izdzisa kādam jaunam puisim. Viņš kopā ar meiteni uz motorollera bija devušies izbraucienā un, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais