Komentāri: Latvijas iedzīvotājus brīdina par krāpniekiem; kā viņi strādā?

Kasiog

Izskatās ka viņi zin kam kontā laba summa, to info kāds vienkārši tirgo.

Uz dullo parasti zvana ļoti reti.

13.jūl 2021 Atbildēt
Mareks Bahmanis

Tā ir,es kad nodarbojos ar nesaprotamas izcelsmes preču tirdzniecību,man arī sāka zvanīties.Reklamēja,ka miļjoni latišej uže palučajut po tri-četire tisjači v mesjac,man kautkur tāds apgrozījums arī bija.Es kad teicu,čto ģeņgi ņenado,rabotaju na stroike.tad bija,a čto jesļi kirpič na golavu upaģot,iļi po drugomu isporķiš zdarovje na stroike?Nado že o buduščem podumaķ,invesķirovaķ. Kad joprojām teicu,ka ņeiņķeresujet,tad jau bija dusmīgā tonī- ti čto iģiot?! Zina zina viņi kam zvanīt un spiež psiholoģiski,bet es māku nospiest sarunas beigšanas pogu un arī necelt telefonu māku.

Vienreiz vienu uzklausīju,beigās teicu,ka izklausās izdevīgi,bet naudas nav kā viņam sarunas sākumā minēju,tipa mēģināšu aizņemties.Sarunājām,ka šis pēc kautkāda laika tur zvanīs.Es uz to laiku izslēdzu telefonu.Uzbāzīgi viņi baigi ir.

Salīdzinoši nesen baigi bieži kautkādi angļu nummuri zvanījās,vienreiz pacēlu,ruskaja ženščina gavarit mņe čto,ja na kakoi to birže zaregistrirovalsa.Es gavarju čto ņet,kak ono i jesķ.Vārds pa vārdam,tad es bišk paceltā tonītī pateicu,čto ņeiņķerisujet.Šī tādā aizvainoti dusmīgā tonī:inače ņeumejeķe?!un nosvieda klausuli. Pēctam gan atkal zvanījās,bet vairs es necēlu.

13.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Mareks Bahmanis

Peredastu rebes...

13.jūl 2021 Atbildēt
Mareks Bahmanis atbilde īpaši stulbs

Tad jau Arnim zvanītu,ne man.

15.jūl 2021 Atbildēt
badžoo atbilde Mareks Bahmanis

Man laiku atpakaļ bija e-pasts uz Yandex.ru servera. Man radās aizdomas ka Ivanu servera administrācija nopludināja mana konta informāciju visādiem blēžiem. Sākās bieži zvani no krievijas numuriem piedāvājot investēt dažādos šaubīgos darījumos. Parasti atbildēju ka neinteresē. Uzmācīgākiem uzdevu jautājumu lai godīgi atbild cik viņš no visa tā iegūs. Citus ķircināju ar jautājumu vai viņš pats savam piedāvājumam tic un kāpēc man tam būtu jātic. Ipaši uzbāzīgos uzreiz sūtīju "nahuj" un spiedu uz "beigt sarunu". Domāju ka vairums blēžu ir informēti par saviem potenciālajiem upuriem.

30.jūl 2021 Atbildēt
Jānis Resčevskis

Visvairāk jau jāuzmanās no galvenajiem krāpniekiem un izspiedējiem- valdības! Tādēļ nelietojiet bankas kartes, viss skaidrā naudā, nekādi konti vajag rēķinu samaksāt, ejam uz pastu... Nekas ka tur 3eur komisija, vienalga lētāk nekā atskaitīties un parādīt cik nopelnīji reketieru valdībai.

13.jūl 2021 Atbildēt
Uldis Zudins

Lūk,tā ir taisnība. Skaidra nauda un nav problēmu!

15.jūl 2021 Atbildēt
Rolands

Bāzējas? Vai tad cita piemērota vārda nav, valodas drāzēj?

14.jūl 2021 Atbildēt
badžoo

Vienmēr atceramies ka pat siers peļu slazdā nav par velti. Kāds to nopērk un tur to ieliek. Bet kāds to mēginādams iegūt par to samaksā ar dzīvību. Būsim apdomīgi un sargāsim sevi no krāpniekiem. Visiem jauku dienu.

30.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt