Priekulē naktī divreiz pieķer vienu un to pašu dzērājšoferi

© Pixabay

Pagājušajā nedēļas nogalē īsi pirms pusnakts Priekulē, 1994.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Volkswagen” 2,03 promiļu alkohola reibumā. Jau pēc dažām stundām tas pats vīrietis dzērumā (2,23 promiles) pie stūres pieķerts Priekulē, Kalēju ielā, vēsta portāls liepajniekiem.lv.

“Pēc likuma, ja automašīna nevienam netraucē, tā var palikt notikuma vietā līdz brīdim, kad kāds cits to savāc - vai nākamajā dienā, vai tad, kad to ir iespējams izdarīt. Ar šoferi viss tika izrunāts, taču, diemžēl, cilvēks pēc procesa uzsākšanas nav sapratis likumpārkāpumu un pēc laika izdomājis atkal uzsākt braukt. Otrreiz automašīna izņemta un nogādāta policijas iecirknī,” sacīja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Krimināli

Vēlā vakara stundā vienā no Sarkandaugavas tramvaja pieturām izcēlās skaļš konflikts starp pamatīgi iereibušiem cilvēkiem. Strīds pārauga kautiņā, kuru izšķirt nācās likumsargiem. Šodien redzot uz sliedēm asinis, apkārtējie pat bažījas, ka tur kāds nosists. Trīs mediķu brigādes tiešām bija ieradušās sniegt palīdzību cietušajiem. Bojāgājušo, par laimi, nav, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais