VIDEO: policistiem Rīgā nākas atņemt mātei divus bērnus

© Dāvis Ūlands/F64

Lai arī cik skaudri izskatās kadri, kad policisti no mātes šķir bērnus, mazajiem noteikti tā būs labāk, jo mammai vēl ir iespēja laboties, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ierodoties notikuma vietā, policija sastapa sievieti un divus mazgadīgus bērnus. Turpat dzīvoklī atradās arī divi vīrieši, ar kuriem bērnu māte kopā lietojusi alkoholu. Uz jautājumu, kāpēc viņas bērni neguļ, sieviete atbildēja: “Tāpēc, ka es neguļu.”

Policija veica alkohola pārbaudi un konstatēja, ka sieviete atrodas 3,71 promiles reibumā. Ņemot vērā, ka sieviete tādā reibuma stāvoklī acīmredzami nebija spējīga parūpēties par saviem bērniem, tika pieņemts lēmums viņas atvases nošķirt un nogādāt krīzes centrā.

Policija informē, ka pret māti uzsākts process par vecāku pienākumu nepildīšanu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Krimināli

Vēlā vakara stundā vienā no Sarkandaugavas tramvaja pieturām izcēlās skaļš konflikts starp pamatīgi iereibušiem cilvēkiem. Strīds pārauga kautiņā, kuru izšķirt nācās likumsargiem. Šodien redzot uz sliedēm asinis, apkārtējie pat bažījas, ka tur kāds nosists. Trīs mediķu brigādes tiešām bija ieradušās sniegt palīdzību cietušajiem. Bojāgājušo, par laimi, nav, vēsta "Degpunktā".