Komentāri: VIDEO: Policija atklāj, ka mājas karantīnas neievērotāju skaits pieaug

Guntis Krusietis

Pilnigi pareizi.Tadus vajadzetu sodit vel bargak tad varbut aizdomatos ,ko dara

20.mar 2020 Atbildēt
Juris Pauls

Ieraudzīšu ...pa purnu. Momentāli.

20.mar 2020 Atbildēt
Dace

UN PALAIDĪSI VENDETU -- CIEMĀTA TIKAI SIEVIETES PALIKS ---

============================================================= KĀ IERAUDZĪŠU TĀDUI PURNĀ DEVĒJU - BŪS SODS -- KĀ BĪSTAMU APTRAKUŠU LOPU VNK IZNĪCINĀŠU NE MIRKLI NEŠAUBOTIES -KĀ NOZIEGUMA VIETĀ PIEĶERTU ĻAUNDARI SAVALDĪŠU --UN JA DAUDZ PRETOSIES TAD BŪS LĪKIS -- KĀ APTRAKUŠU ĻAUNĪGU BADĪGU BULLI SITĪŠU -- AR MIETU SIT KAMĒR APGUĻAS ((MAZĀKS KĀVIENS NAV PEDAGOĢISKI))-- 2 REIZES TADAS EKSEKŪCIJAS PAT

VISDUMJĀKAJAM LOPAMK IR GANA-- KĀ JERIŅI PALIEK

23.mar 2020 Atbildēt
Ilze

Es tikai varu apbrīnot mūsu valdības naivumu, stulbumu, bezatbildību, vieglākā ceļa iešanu, pieļaujot šo pašizolēšanos, tāpat arī vēlīgumu (no kurienes pēkšņi tādas rūpes!) tautiešu transportēšanai visos iespējamajos veidos uz Latviju un nolikšanai uz goda vārda (nekas nenotiktu, ja viņi padzīvotu tur, kur dzīvoja vēl pāris nedēļas). Viss, kas tam seko - policijas kontroles, konvoji- ir tikai smieklīga darbošanās imitēšana. Viss notiekošais ir viens liels idiotisms. Būtu atstājuši labāk vīrusu Dieva un Dabas ziņā - no tā saslimušo skaits daudz nemainītos.

21.mar 2020 Atbildēt
mairita

Jā, Latviju naturāli ievelk šajā pandēmijā. Un tie atlidojušie, atbraukušie ciniķi tiešām ir ar klīnisku attieksmi pret savu dzimteni (tiešām šo zemi uzskata par dzimteni? citādi tāda attieksme nebūtu).

21.mar 2020 Atbildēt
Redy Reičela

Lai zilie/zaļie iet iesālās, man ir tiesības aiziet uz veikalu iepirkt pārtiku...aptieku. Kā arī visur ārsti rekomendē pastaigas un svaigu gaisu...Iepūšat man....Tas aizliegts nav....arī sunis jāved pastaigās...Piespiest nevienu nevar....

21.mar 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Saksim ar Kaiminu jo stigrak vinu sodis jo labak bus citiem

22.mar 2020 Atbildēt
Dace

BEIDZ SMIRDĒT,DZINTAR --TEVI AR NĀVI VAR SODĪT JA DAUDZ PĻUTĪSI INFOTELPĀ

23.mar 2020 Atbildēt
Indra Reinfelde

Skolas slēgtas,valsts b/d arī,bet tanī pat laikā bērni klīst pa veikaliem,gan vieni gan kopā ar vecākiem.Vai te nav viela pārdomām,kā sargājam savus bērnus un pārējo sabiedrību?

23.mar 2020 Atbildēt

Komentēt