VIDEO: Kā filmā! Vecmīlgrāvi nofilmē spraigu policijas pakaļdzīšanos

© Ekrānšāviņš no video

Spriedzes seriālu cienīgi mirkļi iemūžināti Vecmīlgrāvja ielās. Galvaspilsētas policisti nakts vidū tur ķēruši kādu autovadītāju, kurš sava brauciena laikā spējis ne tikai ietriekties stabā un pēc tam vēl turpināt ceļu, bet arī pa auto logu izmest maisiņu ar narkotikām, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pusnaktī Vecmīlgrāvī patrulējošo policistu ceļi krustojušies ar kādu viņiem jau labi zināmu vīrieti, kurš jau iepriekš bija nonācis kārtības sargu redzeslokā saistībā ar dažādiem pārkāpumiem, tostarp ceļu satiksmē. Pēc inspektoru ziņām, “Audi” šoferim tobrīd nebija derīgas autovadītāja apliecības.

“Audi” stūrētājam gan izdevies nedaudz atrauties, un viņš, saprotot, ka tā ir viņa vienīgā iespēja strauji nogriezies kādā šķērsielā, kur pametis savu auto un tālāk devies skriešus.

Tomēr policisti redzējuši virzienu, kurā viņš cenšas nozust. Vēl mirklis, un policistiem izdevies ielenkt privātmājas pagalmu, kurā iepriekš redzēts bēglis.

Policisti pamanījuši, ka, bēgot prom, autovadītājs pa logu izmetis celofāna maisiņu. Protams, ka inspektori izstaigājuši bēgšanas maršrutu, kur arī uzgājuši iepriekš izmesto maisiņu. Tajā atradušies vairāki iepakojumi ar marihuānu.

Tāpat inspektori ievērojuši, ka aizturētais ir acīmredzamā reibumā, līdz ar to viņš pirms nonākšanas aiz restēm aizvests uz ekspertīžu centru. Šobrīd pret vīrieti ir ierosināti divi kriminālprocesi - viens par narkotisko vielu glabāšanu, savukārt otrs par pārkāpumiem ceļu satiksmē.

Krimināli

Svētdien, 15. septembrī, agri no rīta Kleistos dzīvība izdzisa kādam jaunam puisim. Viņš kopā ar meiteni uz motorollera bija devušies izbraucienā un, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais