Tiek atklāta baisa informācija par nežēlīgo slepkavību Mežaparkā

© F64

Pirmdien ar 28 naža dūrieniem dažādās ķermeņa daļās kādā pamestā ēkā Mežaparkā tika atrasts miris vīrietis. Ir noskaidroti notikušā apstākļi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pamestā un nolaistā māja, kurā vīrietis tika noslepkavots, kritiskā stāvoklī atrodas jau kopš padomju laikiem. Namā mitinās tikai klaidoņi, narkomāni un vietējie huligāni.

Pirmdien pa dienu pie nama durvīm piebraukušas vairākas policijas ekipāžas no Ziemeļu priekšpilsētas iecirkņa, jo viss liecināja, ka šeit noticis smags noziegums. Likumsargi uzkāpa uz nama otro stāvu, un tur pavērās nepatīkams skats.

Vienā no istabām asins peļķē gulēja vīrietis bez dzīvības pazīmēm. Viss apkārt bija izvandīts, bet mirušā vīrieša seja, kā arī ķermenis bija sakropļots.

Kriminālpolicijas eksperti uz nogalinātā vīrieša ķermeņa saskaitīja gandrīz trīsdesmit durtas brūces.

Jāpiebilst, ka likumsargi noskaidroja, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā starp trīs bezpajumtniekiem izcēlies strīds par teritoriju sadali, proti, par to, pie kuras mistkastes kuram “saimniekot”. Strīda karstumā 1958. gadā dzimušajam kompānijas biedram 28 reizes iedurts ar nazi un iesists pa galvu ar trulu priekšmetu, pēc kā viņš miris.

Aizdomās par slepkavību abi vīrieši tika aizturēti un nogādāti policijas iecirknī. Jāpiemin, ka aizturēšanas brīdī vīrieši atradās 3,2 un 3,4 promiļu stiprā alkohola reibumā.