Norautas lampas, apgāztas vāzes... Atrod mīklainos apstākļos mirušu vīrieti

© Ekrānšāviņš no "Degpunktā" video

Kurmenes ciemā noticis kāds mīklains atgadījums. Proti, atrasts miris 78 gadus vecs sirmgalvis, tomēr notikušā apstākļi joprojām nav skaidri.

Raidījuma "Degpunktā" sastaptā Dana un viņas līgavainis dzīvo pavisam netālu mājai, kurā pensionārs ikdienā dzīvoja. Viņi bija pirmie, kurus uzrunāja vīrieša radinieki. Ciemā bija ieradies sirmā kunga dēls, kurš paziņoja, ka tēvs neatbild uz telefona zvaniem jau trīs dienas.

Sirmais kungs atradās istabas vidū bez dzīvības pazīmēm, bet Danas dzīvesbiedrs plašāk par redzēto ainu viņai nestāstīja. Meitene saka, - tas tāpēc, lai pasargātu viņu no sliktiem sapņiem. Mirušā vīrieša dēls nekavējoties ziņoja operatīvajiem dienestiem, kas ieradās notikuma vietā pēc pāris minūtēm. Dažas no istabas mēbelēm izskatījās apdegušas, taču neviens no apkārtnes iedzīvotājiem nemanīja pat dūmus, kas liecinātu par ugunsnelaimi. Tiesa, mīklainu simrgalvja nāvi padara arī fakts, ka istabā, kur viņš atrasts bijušas norautas lampas, apgāzušās vāzes.

Papildus vēl citām dīvainībām - pensionāra draudzene visiem apgalvojusi, ka savu dzīvesbiedru redzēja sveiku un veselu dienā, kad Danas līgavainis uzgāja vīrieša mirstīgās atliekas.

Avots: Raidījums "Degpunktā"