Kā viss notika - detaļas par avāriju pie Baldones, kur tika iesaistīti 7 auto

© Ekrānšāviņš no Instagram

Pirmdienas pēcpusdienā uz autoceļa, kas ved no Ķekavas uz Baldoni, notika avārija, kurā tika iesaistītas septiņas mašīnas, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Viss sākās ar to, ka grāvī ieslīdēja automašīna “BMW”.

“Sieviete brauca. Priekšējā mašīna strauji nobremzēja, un nebija iespējams vairs kārtīgi samazināt ātrumu. Līdz ar to mašīnai bremzēšanas laikā nācās novirzīties uz kreiso pusi, iebraukt pretējā virzienā un līdz ar to saskrieties ar pretī braucošos mašīnu. Par laimi, saskrējās tikai daļēji,” stāsta autoavārijā cietušās “Toyota” vadītājas dēls Arnolds.

Savukārt frontālajā sadursmē iekļuvušās automašīnas “Mercedes” šoferis Arndrejs saka, ka mediķi uz slimnīcu pārbaudīties aizveduši viņa meitu, bet sievai savainota roka - iespējams, lūzums. Andrejs darījis, ko spējis, lai izvairītos no avārijas, taču piesnigušais ceļš izrādījās par šauru, lai samainītos trīs automašīnas.

“Braucām no Rīgas mājās uz Baldoni, pretējā joslā ielidoja “Toyota”, es drusku parāvu sāņus, viņa mani aizķēra, un es ielidoju automašīnā “Volvo”. Ar “Volvo” saskrējāmies frontāli,” stāsta Arnolds.

Avots

Svarīgākais