Rīgā trīs policijas busiņiem nākas ielenkt kādu "Mercedes" auto

© F64

Rīgā policistu uzmanību piesaistīja kāda "Mercedes" mašīna, kuras vadītājs veica vairākus, ne pārāk pārliecinošus manevrus, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Šoferim par vakara notikumiem nāks vismazāk smieklu - pret viņu ierosināta krimināllieta, un par sastrādāto nāksies atbildēt tiesas priekšā.

Automašīnā atradušies lērums cilvēku, savukārt tās vadītājs, ieraugot likumsargus, tā sabijies, ka centies pārlīst uz pasažiera sēdekli. Tiesa gan, viņam tas neizdevās, jo “Mercedes” bija pārbāzts ar pudeles brāļiem.

Ņemot vērā, ka lielākā daļa automobilī sēdošo jauno vīriešu bija acīmredzamā alkohola reibumā, likumsargi lūguši papildspēku ierašanos, un drīz vien bravūrīgo kompāniju jau ielenkuši trīs policijas busiņi, bet pats stūres vīrs nonācis aiz restēm. Viņam tika konstatētas 1,74 promiles.

Šoferim par vakara notikumiem nāks vismazāk smieklu - pret viņu ierosināta krimināllieta, un par sastrādāto nāksies atbildēt tiesas priekšā.

Avots

Krimināli

Vēlā vakara stundā vienā no Sarkandaugavas tramvaja pieturām izcēlās skaļš konflikts starp pamatīgi iereibušiem cilvēkiem. Strīds pārauga kautiņā, kuru izšķirt nācās likumsargiem. Šodien redzot uz sliedēm asinis, apkārtējie pat bažījas, ka tur kāds nosists. Trīs mediķu brigādes tiešām bija ieradušās sniegt palīdzību cietušajiem. Bojāgājušo, par laimi, nav, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais