Ludzas novadā atrod cilvēka līķi bez kājas; kas noticis?

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency

Ludzas novada Cirmas pagastā kādā nomaļā vietā pirms dažām dienām dedzis pamests īpašums. Ugunsdzēsēji mājas krāsmatās atraduši stipri apdeguša cilvēka mirstīgās atliekas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Notikuma vietā ieradušies arī likumsargi. Šobrīd ir aizdomas, ka notikušais neesot saistīts ar kārtējā klaidoņa nāci, neuzmanīgi rīkojoties ar uguni. Drīzāk, iespējams, notikusi slepkavība.

Raidījums "Degpunktā" informē, ka vietējie ir neizpratnē un nezina, kas ir bojāgājušais cilvēks. Pastāvot aizdomas, ka līķis uz nodegušo māju atvests, bet ēka aizdedzināta, lai slēptu pēdas.

"Cilvēku atrada, bet bez kājas. Policija tā pateica, bet kā viņš varēja tur nonākt? Mums te tādu nav. Ja bez kājas, tad jau viņu te… Protams, viņš taču neatnāca no Rēzeknes uz šejieni. Jums taču nav tik liels ciemats, lai nezinātu. Te mēs visi viens otru zinām. Kas tad te ir? Piecpadsmit cilvēki - visi staigājoši," stāsta iedzīvotājs.

Avots: Raidījums "Degpunktā"

Krimināli

Līgatnē malkas kraušanas talkas laikā starp diviem vīriešiem izcēlušās domstarpības, kas pāraugušas kautiņā. Dūru vicināšanas laikā viens no strādniekiem guva smagus ievainojumus un pēc neilga laika savā miteklī tika atrasts miris, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais