Pētnieki atklāj, kas jāēd vīriešiem, lai nepiedzīvotu fiasko mīlas dzīvē

© unsplash.com

Jaunā pētījumā noskaidrots, kas jāēd vīriešiem, lai tie guļamistabā nepiedzīvotu fiasko. Pētnieki no Šantou universitātes Ķīnā atklājuši, ka vīriešiem nepieciešams uzturā iekļaut kādu dārzeni, raksta "The Sun".

Kopumā pētījumā piedalījās 3184 vīrieši no ASV. Zinātnieki, izpētot viņu diētu un seksuālās funkcijas, noskaidroja, ka apmēram 27% pētījumu dalībnieku ir erekcijas traucējumi.

Tiem vīriešiem, kuri uzturā lietoja produktus ar augstu antioksidantu saturu, bija par 37% mazāks risks piedzīvot erekcijas problēmas, kā arī uzlabojās asins plūsma dzimumorgānā.

Tas pētniekiem lika secināt, lai vīrietim nenāktos piedzīvot izgāšanos mīlas dzīvē, nepieciešams ēst antioksidantiem bagātus produktus. Viens no labākajiem produktiem, kuru ēst, ir lapu dārzeņi - spināti.

Pētnieki uzskata, ka antioksidanti, kas atrodami spinātos, samazina šūnu un asinsvadu bojājumus, kas var ietekmēt vīriešu seksuālo dzīvi.

Pētījuma autors Zhuangcheng Huang teica: "Diēta, kas bagāta ar antioksidantiem, varētu būt nozīmīga erektilās disfunkcijas novēršanā un mazināšanā."

Labs antioksidantu avots ir arī rieksti, ogas un tumšā šokolāde.

Svarīgākais