Latviešu astrologs sabiedē; smagi laiki mūs sagaida jau novembrī

© Depositphotos

Astronumerologs Kristaps Baņķis prognozē "smagus laikus", sākot no šī gada novembra, kas turpināsies arī decembrī un janvārī.

Baņķis atklāj, ka saņēma jautājumu, vai dēļ Augusta prognozes un Dižčika ir arī lielāks miršanas skaits un vai tas to ietekmē.

Atbildot uz jautājumu, astronumerologs saka: "Ikreiz, kad ir lielāka planētu spriedze un šoreiz tas bija Saturna - Jupitera spriedze, kur viens simbolizē miršanu, bet otrs dzimšanu (viens no raksturojumiem) ir lielāki nāves rādītāji. Ja tam klāt nāk vēl faktori - tas to pastiprina. Dižčiks papildus darbojas kā “atgriešanās pie senčiem”."

Viņš uzsver, ka gada beigas šajā ziņā ir vēl vairāki papildus rādītāji (planētu spriedze, retrocilpas, Dižčiks, Plūtona galēja pāreja Ūdensvīrā u.c.) , tā kā novembris, decembris un janvāris būs smagi.

Baņķis mudina cilvēkus laikus parūpēties par savu veselību.

"Laikus rūpējaties par savu veselību, veciet profilaktiskas apskates! Un mudiniet tuviniekus!

Starp citu, tie lielie čikstētāji, kas par katru sīku kaiti uztraucas un skrien pie ārstiem dzīvo ilgāk nekā kas "pašārstrējas" un visam atmet ar roku līdz skalpelis vai pēkšņš insults, vai 3. vēža stadija ir klāt... Esiet rūpīgāki pret sevi. Vairāk sajūtiet ķermeni, kas mūs te vispār pietur uz Zemes."

Svarīgākais