38 gadus veca sieviete pārceļas uz veco ļaužu pansionātu; iemesls pārsteidz

© Depositphotos

Ķīnā 38 gadus veca sieviete pārcēlās uz pansionātu, apņēmības pilna piedzīvot dzīvi kā “vecam cilvēkam”, vēsta "The Sun".

Scenāriju autore Janga paskaidroja, ka pēc tam, kad pagājušajā gadā pārslodzes dēļ mēnesi nogulēja slimnīcā, viņa sāka pārdomāt savu dzīvi. Sieviete 11 gadus strādāja Pekinā, tālu no dzimtās pilsētas un ģimenes. Garās darba dienas un naktis bez miega ietekmēja viņas veselību.

Vēloties klusu un mierīgu vietu, kur atgūt mieru, viņa nolēma dzīvot pansionātā, lai izbaudītu lēnāku dzīves ritmu.

Pēc hospitalizācijas Jangas brāļi un māsas uzaicināja viņu dzīvot pie viņiem savā dzimtajā pilsētā. Tomēr viņa atteicās.

“Manā stāvoklī es negribētu dzīvot kopā ar viņiem, jo ​​man katru dienu būtu agri jāceļas. Sava vājā garīgā stāvokļa dēļ mani viegli pamodina jebkurš troksnis,” sacīja Janga.

Viņa pievērsa uzmanību pansionātam, kas piesaistīja ar sakārtotu dzīvesveidu, vienkāršu ēdienu un uz vietas pieejamu medicīnisko aprūpi.

Maksa par istabu 2000 juaņu (370 dolāru) apmērā viņai nodrošināja istabu un ēdināšanu uz mēnesi pansionātā. Piecu korpusu ēka atrodas blakus augļu dārzam, grezniem apstādījumiem un fermai ar dzīvniekiem.

Jangai šī pieredze bija līdzīga dzīvošanai daudzdzīvokļu mājā ar daudzām ērtībām. Rezultātā viņa palika pansionātā trīs mēnešus. Sākumā viņa domāja, ka dzīvot tur būs garlaicīgi un viņa vienkārši gulēs gultā.

Tomēr Janga saprata, ka viņas pieredze bija diezgan interesanta. Viņa atklāja jautru un enerģisku mājas iemītnieku dzīves pusi, kuri ar prieku piedalās dažādās aktivitātēs.

Daudzi arī vēlējās komunicēt ar Jangu, lai dalītos stāstos par savu jaunību. Viņu enerģija deva Jangai iedvesmu dokumentēt un filmēt vairāk nekā simt mājā dzīvojošo senioru dzīvi.

"Es vēlos visiem parādīt, kāda patiesībā ir senioru kopiena," viņa teica.

Svarīgākais