26 gadus vecs puisis strādā 20 minūtes dienā un pelna līdz 40 tūkstošiem dolāru mēnesī

© depositphotos.com

26 gadus vecais Francisko Rivera strādā 20 minūtes dienā un pelna līdz 40 tūkstošiem dolāru mēnesī. Un šos pasīvos ienākumus viņš var saņemt visu gadu, bez pārtraukuma, raksta "CNBC Make It".

Tiek atzīmēts, ka uzreiz pēc koledžas absolvēšanas Rivera trīs gadus strādāja "Apple" veikalos. 2020. gadā viņš pārcēlās uz Orlando un iekārtojās darbā "Outschool", kur populārajā tiešsaistes spēlē "Minecraft" mācīja bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem attīstīt sociālās un kritiskās domāšanas prasmes. Kad pēc pandēmijas pieprasījums pēc tiešsaistes apmācībām samazinājās, Rivera sāka meklēt jaunus veidus, kā gūt ienākumus. Tieši tad viņš uzgāja "YouTube" video par apdrukām pēc pieprasījuma.

Veicis papildu pētījumus, puisis nolēma pārdot apdrukātas sveces vietnē "Etsy", jo citi produkti viņam šķita ierasti un viņam vajadzēja kaut ko mazāk populāru tirgū.

Rivera eksperimentē ar stratēģijām sava produkta reklamēšanai: maina aprakstus, atjaunina produktu fotoattēlus un iegulda mārketingā, lai viņa sveces nonāktu pēc iespējas vairāk potenciālo klientu redzeslokā.

2023. gadā Riveras veikala "Etsy" kopējie ieņēmumi bija aptuveni 462 000 dolāru.

Svarīgākais