Luksusa atpūta debesīs! Pasaulē garākais tiešais lidojums, kas ilgst gandrīz diennakti

© pexels.com

Pasaulē garākais lidojums ilgst gandrīz diennakti, precīzāk - 19 stundas. Tas nav nekāds parastais lidojums, to var dēvēt par greznu ceļojumu, ziņo "Daily Star".

Visbiežāk tālie un garie lidojumi ilgst no sešām līdz sešpadsmit stundām. Tomēr ir vairāki lidojumu maršruti, kuri ilgst tik ilgi, ka tos mēdz dēvēt ar supertālajiem lidojumiem.

Šobrīd pats garākais lidojums ilgst gandrīz 19 stundas. Lidmašīna paceļas Ņujorkas JFK lidostā un dodas uz Singapūras Čangi lidostu.

Lidojums tiek veikts ar "Singapore Airlines" "Airbus A350".

Abas vietas atrodas aptuveni 15 348 kilometru attālumā viena no otras. Lai pieviektu iespaidīgo attālumu, nepieciešamas precīzi 18 stundas un 50 minūtes. Interesanti, ka atpakaļceļš no Singapūras uz Ņujorku ir īsāks. Atpakaļceļā lidojot nepieciešams pavadīt par 10 minūtēm mazāk.

Tā kā lidojums ir neticami ilgs, svarīgi ir, lai tas būtu ērts. Izrādās, ka šajā lidojumā, lai to padarītu patīkamāku un arī palielinātu peļņu, nav ekonomiskās klases jeb lēto biļešu. Tas nozīmē, ka lidmašīnā ir daudz mazāk pasažieru, kuriem ir daudz vairāk vietas, kur izplesties.

Lidmašīnas salonā pasažieriem ir iespējams izvēlēties - sēdēt vienam vai kopā ar savu ceļojuma biedru. Lidmašīnas sēdekļus ir iespējams pielāgot un izlaist pat kā gultas. Tāpat lidojuma laikā pasažieri tiek cienāti ar restorānu tipa maltītēm. Lidojotir pieejams arī bezvadu internets.

Tiek lēsts, ka vienas lidmašīnas biļetes cena šajā super ilgajā reisā var sasniegt pat piecciparu skaitli.

Svarīgākais