Atklāta ideāla tējas pagatavošanas recepte; dzērienam jāpievieno klāt īpaša sastāvdaļa

© pexels.com

Ķīmiķe Mišela Frankla atklāj pareizo un ideālo tējas pagatavošanas recepti, vēstīts "Daily Star".

Ķīmiķe min, lai tēja izdotos neticami garda, nepieciešams tai pievienot klāt vienu slepenu sastāvdaļu.

Frankla uzsver, ka tējai jāpievieno klāt šķipsniņa sāls.

Viņa norāda, ka sāls palīdzēs mazināt tējas rūgtumu.

Tāpat, ja mēdzat dzert tēju ar pienu, ieteicams sākotnēji pienu uzslidīt un tikai tad liet klāt karstajai tējai. Vēl Frankla iesaka, lai tēja izdotos ļoti garda, liet to iepriekš uzslidītā krūzītē, nekad neizmantot atkārtoti tējas maisiņus un nesildīt tēju mikroviļņu krāsnī.

Dzīvesstils

Šī zivs, kas ir plaši izplatīta, bet tajā pašā laikā nenovērtēta, var kļūt par īstu superēdienu uzturā. Tā ir pieejama, viegli pagatavojama un tai ir labvēlīga ietekme uz veselību, kas neatpaliek no dārgā laša. Runa ir par sardīnēm – un lūk, kāpēc tās jāiekļauj ikdienas ēdienkartē.