Atklāts, ko nekādā gadījumā nevajadzētu ņemt līdzi darba pusdienās

© pexels.com

Katram ir izveidojušies savi pusdienu paradumi darba laikā. Kāds no mājām ņem līdz pusdienu kārbiņu, tikmēr cits ietur maltītes kafejnīcās. Ja esat no tiem cilvēkiem, kas mēdz uz darbu ņemt līdzi pusdienas, tad atcerieties, ka no šiem produktiem vajadzētu izvairīties.

Lielbritānijā tika veikta aptauja, kurā noskaidrojās, ka aptuveni 42% cilvēku kaitina viņu kolēģu izvēlētās pusdienas jeb tas, ko viņi ir paņēmuši līdzi no mājām, vēsta "Daily Star".

Iemesls tam ir pavisam vienkāršs - ēdiena smarža.

Kā zināms, tad atsevišķiem ēdieniem piemīt īpaša smarža, kas ne visiem var šķist patīkama. Tāpēc ar aptaujas palīdzību noskaidrots, kādus ēdienus nevajadzētu ņemt līdzi uz darbu, lai nekaitinātu kolēģus.

Nav ieteicams pusdienu kārbiņā likt vārītas olas, kūpinātas skumbrijas, sviestmaizes, kurās ir olas, kariju, kebabu un čipsus.

Dzīvesstils

Kanāla STV Pirmā! sarunu raidījumā "Divi vienā" Kristīne Virsnīte tiekas ar pāri, kurš kopā ir 35 gadus – Dāvids jeb Romans Andrejevs un viņa sieva Antra Andrejeva. Šī ir viņu pirmā kopīgā televīzijas intervija, tā ir tikpat atklāta un tieša kā pats Dāvids. Pēdējos gadus viņš pievērsies tomātu audzēšanai, taču kāds iemesls bija no modes pāriet uz dārzkopību?

Svarīgākais