Andris Reizenbergs atklāj", kā Covid laikā gatavojis savu slaveno " siļķi kažokā"

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Dzīves svinēšanas raidījums “Vakariņš ar savējiem” šajā nedēļā svinēja baltā galdauta svētkus. Pie “tautas” devās diētas ārste Lolita Neimane, mūziķis Nikolajs Puzikovs un slavenais bārmenis Andris Reizenbergs.

Kā jau tas notiek, ceturtais vakars tiek aizvadīts pie kādas slavenības, šoreiz nedēļas uzvarētājus savās mājās uzņēma Andris Reizenbergs, kurš galdā cēla savu slaveno siļķi kažokā. Andris skatītāijem atzinās par slepeno sastāvdaļu, ko izmanto šajos salātos.

Andra slavenā siļķe kažokā plašāku atzinumu un popularitāti iemantoja pandēmijas laikā, kad lielākoties savu ikdienu pavadījām mājās un kafejnīcu apmeklējums bija aizliegts. Lai neieslīgtu īgnumā, Andris piedāvāja mājās gatavotus īpašos salātus - siļķi kažokā. Ēdiens drīz vien kļuva pieprasīts un iemīļots.

“Vakariņš ar savējiem” skatītājiem bija iespēja uzzināt, slaveno salātu īpašo sastāvdaļu. Kāda tā ir? Skaties video!