Latvieši nebeidz pārsteigt. Rēzeknē piedāvā suši "Siļķe kažokā"

© F64

Latvieši tiešām ir spējīgi pielāgoties pasaules virtuves garšām, radot sev vien saprotamus ēdienus, ko tikkai attāli var salīdzināt ar oriģinālu - mums jau ir gan šašliki gan picas latviešu gaumē.

Šoreiz esam pārspējuši paši sevi - absolūts jaunums Rēzeknē - suši "Siļķe kažokā". "Twitter" lietotāja raksta: "Inovācija! Latviskā dzīvesziņa! Suši - siļķe kažokā! Rēzeknes tūrisma gastronomiskā galamērķa potenciāla atslēga!!!"

Pevienotajā fotogrāfijā redzams, ka šo produktu piedāvā uzņēmums "Sushi Li". 8 gabaliņi jaunā suši veida maksā 12 eiro un tos var pasūtīt Rēzeknē. Norādīts arī telefona numurs un precīza adrese.

Komentētāji ir neizpratnē: "Lūdzu saki, ka tas ir photoshopped joks." "Nākamais būs rosols vai rasols - ka viņu tur - maki par 12 eiro." "Krieviskā,ja precīzāk. Siļķe kažokā nav latviešu,bet krievu (padomju) kulinārijas šedevrs."

Tajā pašā laikā vairāki nesaskata nekā slikta šādai suši interpretācijai: "Beidzot kāds to izdarīja!" "What a time to be alive :D rīt braucu uz Latgali....." "Mums Ikšķiles kafejnīcā Dainas ir Dainu Maki ar kūpinātu vistu, Filadelfijas sieru un sweet chilli mērci. Ļoti garšīgs."

Svarīgākais