Astroloģe nosauc janvāra bīstamāko datumu

© Kaspars Krafts/F64

Pēdējais retrogrāda Merkura 2022 cikls sākās 29. decembrī un "pārcēlās" uz janvāri – šī fāze ilgs līdz 18. janvārim, raksta UNIAN.

Astroloģe Andžela Perla savā prognozē sacīja, ka negatīvi notikumi var turpināties daudz ilgāk, jo pēc noteiktā datuma seko tā dēvētais ēnu periods.

"Ēnu periods būs līdz 2023. gada 7. februārim. No 18. janvāra lietas sāks virzīties uz priekšu, bet, ja vēlaties kaut ko sākt ļoti svarīgu un uz ilgu laiku, tad vēlams to nesākt līdz 7. februārim," sacīja Perla.

Andžela Perla aicina īpašu uzmanību pievērst 18. janvārim. Ja svarīgas lietas nav iespējams atlikt uz laiku pēc 7. februāra, tad tās var ieplānot uz jebkuru dienu, izņemot 18.janvāri.

Dzīvesstils

Bijusī Ukrainas TV galvenā redaktore Lelija Boravļeva savulaik bijusi populārā šova “Izmeklēšanu vada ekstrasensi” redaktore, kurā cilvēki ar ezotēriskām spējām mēģināja noskaidrot patiesību par kādu konkrētu notikumu. Tomēr ap šo raidījumu klīst diezgan daudz baumu. Daži ir patiesi pārliecināti, ka tā ir taisnība, bet citi, ka šovs ir iestudējums, vēsta Unian.net.