Cilvēki sašutuši – kā, lai naktī tiek no Rīgas lidostas uz centru

© Mārtiņš Zilgalvis/f64

Pēdējā gada laikā aviosatiksmē valda haoss un lidmašīnu reisu atcelšana vai kavēšanās par daudzām stundām nav nekāds jaunums. Šoreiz neapmierinātību rada fakts, ka lidmašīna, kas no Kopenhāgenas Rīgas lidostā ieradusies ar 3,5 stundu kavēšanos, nosēdās pirms vieniem naktī.

Tviter kontā cilvēks prasa: „ Lidmašīna no Kopenhāgenas uz Rīgu vakar kavējās 3,5h. Ielidoja pirms vieniem naktī 29.09. Cilvēkiem mašīnas noparkotas līdz 28.09., autobuss aizgājis, priekšā tikai taksometri lidojuma vērtībā, bet airBaltic - „piedodiet”. Nu kaut ko taustāmu, autobusu uz centru sarūpēt varēja.”

Kāds komentētājs sniedz praktisku padomu: „Ja savu galamērķi sasniedzat ar vairāk nekā 3 stundu kavēšanos, jums ir tiesības uz kompensāciju, ja vien kavēšanās nav ārkārtēju apstākļu dēļ. Aviosabiedrībai tas ir jāpierāda sniedzot, piem., ierakstus no lidojumu žurnāla ... ziņojumiem."

Dzīvesstils

Bijusī Ukrainas TV galvenā redaktore Lelija Boravļeva savulaik bijusi populārā šova “Izmeklēšanu vada ekstrasensi” redaktore, kurā cilvēki ar ezotēriskām spējām mēģināja noskaidrot patiesību par kādu konkrētu notikumu. Tomēr ap šo raidījumu klīst diezgan daudz baumu. Daži ir patiesi pārliecināti, ka tā ir taisnība, bet citi, ka šovs ir iestudējums, vēsta Unian.net.