Jaunākā prognoze: vai tiešām nākamnedēļ Latvijā būs anomāls karstums

© Dmitrijs Suļžics /F64

Meteorologs Jānis Trallis dalījies ar jaunāko prognozi par laika apstākļiem Latvijā. Iepriekš sinoptiķis prognozēja ekstremālu karstumu līdz pat +35 grādiem.

Iepriekš Trallis rakstīja, ka, atsaucoties uz GFS prognozi, ekstremāli karsts laiks gaidāms visā Latvijā laikā no 26. līdz 31.augustam.

"Jaunākā GFS prognoze rāda +30..+35 grādus visā Latvijā, izņemot vietām piekrastē, 26.-31.augustā. Citas prognozes nav tik ekstrēmas, bet, šķiet, visi modeļi paredz siltu vai karstu laiku," rakstīja Trallis.

Jaunākā prognoze liecina, ka nākamnedēļ gaiss sakarsīs līdz +33 grādiem.

"Līdz svētdienai lietus un negaiss iespējams galvenokārt tikai Kurzemē, nākamās nedēļas sākumā arī citviet Latvijā. GFS gan prognozē, ka daudzviet saglabāsies sauss laiks un gaisa temperatūra nākamnedēļ pakāpsies līdz +33°," raksta Trallis.

Dzīvesstils

Bijusī Ukrainas TV galvenā redaktore Lelija Boravļeva savulaik bijusi populārā šova “Izmeklēšanu vada ekstrasensi” redaktore, kurā cilvēki ar ezotēriskām spējām mēģināja noskaidrot patiesību par kādu konkrētu notikumu. Tomēr ap šo raidījumu klīst diezgan daudz baumu. Daži ir patiesi pārliecināti, ka tā ir taisnība, bet citi, ka šovs ir iestudējums, vēsta Unian.net.