Kas obligāti jāzina par suši, ēdot tos vasarā?

© Alise Šulca/F64

Vasara lēnām, bet liek par sevi manīt. Drīz ārā būs +30 grādi. Ko tas nozīmē? Ir tādi pārtikas produkti, ar kuru ēšanu vasarā jābūt uzmanīgam, ja vēlies saudzēt veselību. Pie tādiem produktiem daudzu iecienīto ēdienu suši, raksta wday.ru.

Ir viegli uzminēt, kāpēc suši nevajadzētu pirkt vasarā vai ar to jābūt uzmanīgiem. Šo ēdienu gatavo, izmantojot jēlas vai pusgatavas zivis, kas karstumā kļūst par ideālu dzīvotni bīstamām baktērijām. Suši ir ēdiens, kas ātri bojājas.

Vasarā to glabāšanas laiks pēc pagatavošanas ir tikai 3 stundas!

Ja jūs pasūtījāt šo ēdienu, pasmaržojiet to pirms ēšanas. Ja nav nekā aizdomīga, var ēst. Starp citu, eksperti uzskata, ka noteikti jāpievieno vasabi un ingvers, jo tiem ir pretmikrobu iedarbība.

Dzīvesstils

Šī zivs, kas ir plaši izplatīta, bet tajā pašā laikā nenovērtēta, var kļūt par īstu superēdienu uzturā. Tā ir pieejama, viegli pagatavojama un tai ir labvēlīga ietekme uz veselību, kas neatpaliek no dārgā laša. Runa ir par sardīnēm – un lūk, kāpēc tās jāiekļauj ikdienas ēdienkartē.

Svarīgākais