Atklāj, kāds ir labākais laiks vakariņām, lai zaudētu svaru

© pexels.com

Diētas guru, autors Maikls Moslijs dalījies pārdomās par labāko laiku vakariņu ēšanai, ja ir vēlme zaudēt lieko svaru, raksta "The Sun".

"Centieties pārtraukt ēst līdz pulksten 20.00 un pēc tam neēdiet neko kalorijām bagātu," saskaņā ar "The Mirror" sacījis Maikls.

Viņš norāda, ka ir svarīgi izvairīties no kalorijām, tuvojoties gulētiešanas brīdim, jo tas, ko ēdat vēlāk, "uzturas jūsu sistēmā daudz ilgāk".

Viņš piebilda: "Kārdinājums ir ēst sieru un cepumus līdz vēlam vakaram. Lai gan doma, ka siers jums radīs murgus, ir pilnīgs un nepārprotams mīts, tas acīmredzami būs diezgan bagāts kalorijām, kas uzņemtas vēlu vakarā."

M. Moslijs atzīmē, ka tauki un cukurs, ko uzņem vakarā vai vēlu naktī, paliek mūsu sistēmā daudz ilgāk, jo ķermenis uz nakti "ir slēgts".

Dzīvesstils

Bijusī Ukrainas TV galvenā redaktore Lelija Boravļeva savulaik bijusi populārā šova “Izmeklēšanu vada ekstrasensi” redaktore, kurā cilvēki ar ezotēriskām spējām mēģināja noskaidrot patiesību par kādu konkrētu notikumu. Tomēr ap šo raidījumu klīst diezgan daudz baumu. Daži ir patiesi pārliecināti, ka tā ir taisnība, bet citi, ka šovs ir iestudējums, vēsta Unian.net.