Kādu šašlika daļu kategoriski nevar ēst?

© F64

Ārsts Sergejs Homjakovs uzskata, ka nebūtu ieteicams ēst šašlika garozu, vēsta Medikforum.

Ārsts vērsa uzmanību uz to, ka šašlika gaļu nedrīkst cept līdz garozai.

Pēc viņa domām, noteikti nevajadzētu ēst melno garozu uz gaļas virsmas - tajā ir komponenti, kas iedarbojas uz organisma šūnām kā toksīni.

Kopumā, pēc ārsta domām, šašliku vēlams gatavot no mājputnu gaļas vai zivīm, jo ​​organismam tos vieglāk sagremot un šāds šašliks satur mazāk tauku."

Dzīvesstils

Kafijas cienītāji labi zina, ka ne katrs kafijas dzēriens ir labs veselībai. Kafija ar lielu cukura, saldinātāju vai saldā krējuma daudzumu var būt īpaši kaitīga. Tomēr jauns pētījums liecina, ka nesaldināta kafija vai kafija ar minimālu pievienotā cukura daudzumu var pozitīvi ietekmēt paredzamo dzīves ilgumu.

Svarīgākais