Kādu šašlika daļu kategoriski nevar ēst?

© F64

Ārsts Sergejs Homjakovs uzskata, ka nebūtu ieteicams ēst šašlika garozu, vēsta Medikforum.

Ārsts vērsa uzmanību uz to, ka šašlika gaļu nedrīkst cept līdz garozai.

Pēc viņa domām, noteikti nevajadzētu ēst melno garozu uz gaļas virsmas - tajā ir komponenti, kas iedarbojas uz organisma šūnām kā toksīni.

Kopumā, pēc ārsta domām, šašliku vēlams gatavot no mājputnu gaļas vai zivīm, jo ​​organismam tos vieglāk sagremot un šāds šašliks satur mazāk tauku."

Dzīvesstils

Pavasaris ir vislielākās ērču aktivitātes periods. Šie kukaiņi, mostoties no ziemas miega, kļūst ļoti agresīvi, tāpēc no marta beigām līdz maija vidum cilvēki, kas apmeklē mežaparku teritorijas, aicināti būt īpaši uzmanīgiem.