Šefpavārs Daniels Patersons atklāj veidu, kā pagatavot olu kulteni tā, lai tas vienmēr izdotos perfekts, vēsta "The Sun".
Daniels Patersons ir profesionāls šefpavārs no Sanfrancisko.
Viņš atklāj, kā pavisam vieglā veidā pagatavot perfektu olu kulteni.
Viņa piedāvātais olu kulteņa gatavošanas veids var šķist neparasts, tomēr šefpavārs apgalvo, ka šādi gatavojot olas, tās vienmēr izdosies ļoti gardas.
Patersons iesaka olu kulteni gatavot katlā. Sākotnēji katlā jāuzvāra ūdens. Pēc tam ar karotes palīdzību nepieciešams izveidot ūdens "virpuli" jeb ūdeni ātri maisīt. Ūdens "virpulī" ir jāielej sakulta ola.
"Olām būs lieliska garša un tekstūra. Tiklīdz ūdens sāks vārīties, to pagatavošana prasīs tikai pāris sekundes," atzīst šefpavārs.