Ājūrvēdas speciāliste: Nelietojiet svaigu medu!

© pexels.com

Ājurvēdas speciāliste, vēdiskā astroloģe, jogas pasniedzēja Linda Zariņa kanāla TV24 raidījumā "La Dolce Vita. Ēd vesels!" pastāstījusi, kāpēc medu nedrīkst ēst svaigu.

Speciāliste raidījumā norāda, ka medus lietošanai ir gatavs tikai pēc gada.

"Medum ir vismaz gadu jānobriest, kamēr viņš ir gatavs lietošanai," apgalvo speciāliste.

Jau vēstīts, ka uztura speciāliste Sintija Sasa nosaukusi piecus ieguvums veselībai no medus: medus nodrošina nepieciešamās barības vielas, tas var palīdzēt pret vielmaiņas problēmām, var palīdzēt novērst artēriju aizsērēšanu, var uzlabot zarnu veselību, var palīdzēt ārstēt augšējo elpceļu infekcijas.

Dzīvesstils

Kopš neatminamiem laikiem liekie kilogrami ir uzskatīti par draudu veselībai un nekādā veidā nesaistās ar veselīgu dzīvesveidu un ēšanu. Tomēr pēdējos gados arvien biežāk tiek teikts, ka katram sevi jāpieņem un jāmīl tādu, kāds viņš ir, noraidot ideju, ka aptaukošanās nav savienojama ar ilgu mūžu.

Svarīgākais