Ājūrvēdas speciāliste: Nelietojiet svaigu medu!

© pexels.com

Ājurvēdas speciāliste, vēdiskā astroloģe, jogas pasniedzēja Linda Zariņa kanāla TV24 raidījumā "La Dolce Vita. Ēd vesels!" pastāstījusi, kāpēc medu nedrīkst ēst svaigu.

Speciāliste raidījumā norāda, ka medus lietošanai ir gatavs tikai pēc gada.

"Medum ir vismaz gadu jānobriest, kamēr viņš ir gatavs lietošanai," apgalvo speciāliste.

Jau vēstīts, ka uztura speciāliste Sintija Sasa nosaukusi piecus ieguvums veselībai no medus: medus nodrošina nepieciešamās barības vielas, tas var palīdzēt pret vielmaiņas problēmām, var palīdzēt novērst artēriju aizsērēšanu, var uzlabot zarnu veselību, var palīdzēt ārstēt augšējo elpceļu infekcijas.

Svarīgākais