"HelloFresh" darbinieki atklājuši labāko veidu, kā pagatavot perfekti mīkstas vārītas olas, ziņo "Daily Star".
Eksperti norāda, ka vispirms katlā jāielej auksts ūdens. "Daži cilvēki ieliek olas verdošā ūdenī, bet vai zinājāt, ka, ieliekot olu aukstā ūdenī un pēc tam to sildot uz uguns, jums ir lielāka iespēja kontrolēt iznākumu?" - saka eksperti.
Viņi norāda, ka olas jāsāk vārīt aukstā ūdenī un, kad tās vārās - parādās burbuļi, katliņš jānoņem no uguns un jāpārklāj ar vāku. Protams, katliņš jāņem nost tad, kad pagājis nepieciešamais laiks, lai ola ir tik cieta, cik esat iecienījis.
"Pēc tam ievietojiet to ļoti aukstā ūdenī un noņemiet čaumalu, un tai vajadzētu būt katru reizi ideālai," saka eksperti.
Saskaņā ar viņiem, ļoti šķidras olas ar daļēji sacietējušu dzeltenumu vārīšana aizņem divas minūtes, savukārt pilnībā sacietējušas olas ar šķidru dzeltenumu - četras minūtes. Lai arī dzeltenums būtu biezāks - nepieciešamas sešas minūtes, bet pavisam cietām olām - astoņas minūtes.