Komentāri: Kardiologs Skride atklāj, ar ko pietiek, lai pagarinātu savu dzīvi par 10 gadiem

Ilze

Kardiologs Skride nav sapratis, ka Vidusjūras diēta nav nekas ūberveselīgs, jo tās pamatā ir .... baltie milti (nūdeles, baltmaize, picas), ļoti, ļoti maz dārzeņu, maz piena produktu. Iemesls, kāpēc dienvidnieki dzīvo ilgāk, ir saule un D vitamīns. Bet vitamīnu lietošanu Skride noliedz, reiz kādā raidījumā brēca, lai nepērk vitamīnus un mētāja vitamīnu paciņas. Cik daudzi nav nomiruši ar to pašu kovidu, lai gan varēja nenomirt, ja nebūtu šo Skridi klausījuši un būtu dzēruši Dvitamīnu, vīrusa laikā papildu cinku pie pirmajām pazīmēm, vecāki cilvēki arī C vitamīnu.

19.feb 2022 Atbildēt
Anita Greiliha

Nu nav taisnība,ka Vidusjūras virtuve dominē picas,baltmaize,nūdeles.Musu meita ieprecējusies Griekija-vinas ģimene un visi tuvākie radi ēd ļoti veseligi-loti daudz dārzeņu,augļu,zivis un jūras veltes,vistas gaļa,jērs,kaza.No piena produktiem favorīts fetaki siers protams,pārsvarā cietie labi sieri,grieķu jogurts visur piedevas,piens .Deserta augļi ,medus.Alkohols ļoti,ļoti minimāli un ļoti reti Sevišķi garšīga īpaša aukstā kafija.😁😁

19.feb 2022 Atbildēt
Ilze atbilde Anita Greiliha

Cien., kundzes, Grieķija nav Vidusjūras valsts un grieķu ēdienkarte neskaitās Vidusjūras diēta. Vidusjūras valstis ir Itālija, Spānija, Francija + valstis Āfrikas ziemeļos. Ar Vidusjūras diētu saprot Itālijas, Spānijas un dienvidFrancijas tradicionālo ēdienkarti, ko par šausmīgi veselīgu nosaukt pagrūti. Tad jau drīzāk mums vajadzētu skatīties uz to, kā ikdienā ēd somi, tas ir mūsu platuma grādos un somiem pēdējos 20 gados ir izdevies ļoti uzlabot sabiedrības veselību ar pareizu, reģionam atbilstošu, tradīcijām atbilstošu veselīgu ēdienkarti, kurā liela nozīme ir sezonalitātei (svaigām ogām, dārzeņiem, kas tai pašā Vidusjūras diētā īpaši nefigrē).

20.feb 2022 Atbildēt
Edmunds Smelters

ar to vien,ka vins ir13 saeimas deputats pilnigi pietiek la ta kretina teiktaja neklausitos.

19.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Ne jau katrs var atļauties braukt uz Vidusjūru.

19.feb 2022 Atbildēt
Iveta Siļķēna

Pilnīgi pietiks,ja nevakcinēsies!

19.feb 2022 Atbildēt
Juris Kronbergs

Izskatās ka Skride uzsācis aktīvu vēlēšanu kampaņu, gvelž pa labi un pa kreisi...

20.feb 2022 Atbildēt
Janko

Kardiologs Skride ir speciālists visos jautājumos. Sevišķi, infektoloģijā.

21.feb 2022 Atbildēt

Komentēt