Komentāri: Ārste nosauc augli, kas palēnina novecošanos

īpaši stulbs

Kāpēc nebrīdina, ka greipfruktus nedrīkst lietot tie, kas lieto zāles pret augstu asinsspiedienu?

12.feb 2022 Atbildēt
Ralfs Vasjutjonoks

Greipfrūtu vispār nedrīkst jaukt kopā ar medikamentiem, jo skābā sula nomāc medikamentu darbību. Tā pat arī nedrīkst lietot kopā dzērveņu sulas un tā tālāk

12.feb 2022 Atbildēt
Rolands

Varbūt domāta bija novecošaNA? Ir starpība.

12.feb 2022 Atbildēt
Peteris Ozolins

Novecošanu palēnina antioksidanti. Bet tā kā labi zināms, ka antioksidanti lielā daudzumā ir sarkanvīnā, tad kāpēc neviens neiesaka dzert sarkanvīnu? Un ja kas, tad Kaukāza un Spānijas ilgdzīvotāji katru dienu izdzer pa pāris krūzēm sarkanvīna. Bet japāņi ir ilgdzīvotāji, jo ēd visu kas peldu un dzīvo jūrās. Mums laika pietiktu paskatīties uz tiem jūras ķēmien, ko leiek galdā japāņu pavāri. Tiesa gan, japāņiem statistiku boja zivs fugu, kura nepareizas sagatavošanas rezultatā pacienā ēdējus ar vienu no visniknākajām dzīvnieku valsts indēm. Bet vispār - ļoti daudzi ir jau miruši, jo viņi ēduši zaļus gurķus, ja kas.

13.feb 2022 Atbildēt
Rolands

Japāna ir valsts, kurā lauksaimniecībā(pārsvarā dārzeņkopībā ) tiek izlietot pasaulē lielākais minerālmēslu daudzums rēķinot uz platības vienību un arī rēķinot uz iegūtās produkcijas svara vienību. Fugu gan neēd katrs otrais japānis, pat viņiem šī zivs nav uz galda katru dienu, ir reta un ļoti dārga.Japānu apskaujošās jūras un Okeāns nu galīgi nav tās tīrākās Bet kurš varēs dot skaidrojumu par manis nosaukto minerālmēslu kvantumu? Mēģiniet uzminēt!

13.feb 2022 Atbildēt

Komentēt