Komentāri: Cipule piekodina cilvēkiem ko ļoti svarīgu

Gilberts Mats

Kaspara vietā sen būtu izlidinājis veceni pa logu. Ar paniku taisa avārijas situāciju.

27.jan 2022 Atbildēt
Vova the Vagabond

Dzirdēju tenkojam, ka augšminētā biedrene un Pieneņgalva kādreiz esot gulējuši vienā gultiņā un segušies ar vienu deķīti! Būtu interesanti dzirdēt, kas Jums, tautieši par to ir zināms, ja ir zināms?

27.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

vova,tu traks galīgi? Ar šito pīzd...ģīmi ? šitas monstrs+ pieneņgalva = ????Bail pat skatīties būtu uz šito gala rezultāta radijumu.Kūšgalva izrādās pārspēj pat īpaši stulbo.Viņu ari velk uz monstriem.A varbūt tantei vienkārši auksti bij un pieneņgalva šo piekrita pasildīt zem segas ? Nevajag jau uzreiz domāt par netiklību.

27.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzintis

Jā, man patīk Ilze Viņķele kā sieviete. Nekaunos un no saviem vārdiem neatteikšos. Izmantojot izdevību, apsveicu viņu vārda dienā.

27.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde īpaši stulbs

Re,pieķēru tevi gan,pats uzreiz saprati par kuru iet runa.Tātad kaut daļēji piekrīti?.Bieži te TR teici,ka gribi iespraust un par daudzām bij runa,bet par šito saprati uzreiz par kuru iet runa.Kūšgalva tevi pārspēja kā mazu ezi.

27.jan 2022 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nesapratu raksta jēgu, bet tāda jau ir NMPD būtība - sniegt pirmo palīdzību.

27.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Tā sievietie tiešām ir jukusi! Drusku snieg. Nu, un? Latvija ir tādos platuma grādos, kur ziemā snieg. Ja kāds to vēl nav pamanījis un neliels putenis ir šoks un NMPD brigāžu braukšana pa sniegotu ceļu varoņdarbs, tad ko lai saka tie, kas dzīvo zemestrīču un vulkānu zonā un dodas glābt katastrofās cietušos pa faktiski nopostītām pilsētām un ciemiem.

Šitos ņaudētājus tiešām vajadzētu aizsūtīt uz kādu katastrofas vietu pēc, piemēram, zemestrīces, tad vairs neņaudētu par drusku sniegaināku dienu, kas ir absolūti normāla Latvijai šajā gadalaikā.

27.jan 2022 Atbildēt
Vērotājs

Viņu nevar uz turieni sūtīt, viņa dikti svīst.

27.jan 2022 Atbildēt
Vova the Vagabond

Nekas nesanāks, Ilze! Seismisko aktivitāšu apgabalos dzīvo temperamentīgi ļautiņi, kuri augšminētajam bābietim ātri vien iedotu ar kāju pa to vietu, kur mugura zaudē savu cienīgo nosaukumu!

27.jan 2022 Atbildēt
Kainšvainlībtdihs

Varētu padomāt, ka mēs bijām tie, kas samazināja slimnīcu skaitu, mēs bijām tie, kas likvidēja māsu skolu, mēs cēlām nodokļus, utt, jā un vēl pasūtījām puteni, vai pat paši puteņojām.

27.jan 2022 Atbildēt
Rasma Draška

Vecā miesa melo: tā esot ātrās palīdzības mašīna, bet fonā runā bērns un mašīna ir Toyota. Tas jau nav operatīvais transports.

Un tādā laikā pirms 50 gadien es viena pa lauku ceļu katru dienu uz skolu gāju. Ziema ir ziema.

27.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

To jaku zem spīzdīgās vestes arī taču valsts dod, vai ne?

27.jan 2022 Atbildēt
Jānis Ansbergs

Tagad jau ļoti ilgu laiku atpakaļ, padomju laikā, strādāju ātrajā un neatliekamajā palīdzībā. Kopumā kādus 12 gadus. Neatceros, ka dienesta vadība vai atbildīgās personas kādreiz būtu tik daudz žēlojušās par to, ka jādara savu darbu. Vai tikai problēma nav vadībā?

27.jan 2022 Atbildēt
Janko

Šai kundzei patīk 'biedēt un žēloties. Ka tik mazāk viņus traucētu. Tiešām, kā tad agrāk ātrā palīdzība nokļuva laukos pie sirdzējiem, dzemdētājām. Vienkārši, mediķiem tas bija jādara. Pie slimniekiem jābrauc nebūs. Ko tad tagad darbinieki darīs? Dosies palīgā ģimenes ārstiem, palīgā uz nodaļām?

Neesmu dzirdējis, ka elektromontieri un glābējiem, cīnoties ar vētras radīto postījumu sekām , ienākt prātā publiski žēloties.

27.jan 2022 Atbildēt
wolfs

MĒRGLE!

29.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

vissvarīgāko šitā mačka tagad varēs stāstīt piespiedu labprātīgi sašvakcinētam prokuroram.Tiesnesim ari nebūs iebildumu pret max sodu lasot spriedumu

30.jan 2022 Atbildēt

Komentēt