Mēs no grūtībām nebaidāmies. Ar vakcīnām salīdzinot, sūc vien ir. :)
Katru dienu tiek aprakstīts viens kaitīgs pārtikas produkts. Šķiet, tikai burgers būs veselībai noderīgs.
"un pastāv risks izdzert vairāk, nekā paredzēts". Interesanti, kurš gan var paredzēt, cik daudz izdzers. Tagad man ir skaidrs, kāpēc bija tik liels patēriņš un lielas paģiras. Vajadzēja citu uzkodu izvēlēties. Nevarējāt šādu pētījumu veikt pirms 35 gadiem?!
Nevajag marinēt, vajag skābēt(cits saka sālīt), klāt vēl ķiplociņu, sīpoliņu, kādu gaļas šķēli, būs labu labā zacīte. Skābējot jau etiķi un cukuru klāt neliek.
Tieši tā, Roli!
Tad kad tas skuķis kādu nedēļu ontligi nokodīs kopā ar mums, tad citu dziesmu murmulēs!
Lai mūžu mūžos dzivo gurkis
vienīgo uzkodu grib atņemt, nelieši :) Dārgā J.Čehoņina, ne visi alkoholiķi var atļauties harčoties rītiņa restorācijā.
Vispār tā ir labākā uzkoda šņabim,bet rasolu pat iesaka uz paģirām. Tas par gurķīšiem.
man atkal marinētas sēnītes pac mīļākais zakusons. Galvenais nav uzkodas, galvenais - laba kompānija :) Pac galvenais - cilvēkam alkohols nav vajadzīgs, tā ir inde.
Tu, mans no Jelgavas RAFa draugs, laikam vēl neesi skābētas sēnes provējis. Tās vispār kopā ar degvīnu ir delikatese!
Alkoholu mēs tāpat uzņemam, pat nedzerot sīvo, bet ja sanāk par daudz tad, tad 🥴 un iznākumā🤮