Komentāri: Kāpēc ir bīstami uzkost marinētus gurķus, lietojot alkoholu?

Gilberts Mats

vienīgo uzkodu grib atņemt, nelieši :) Dārgā J.Čehoņina, ne visi alkoholiķi var atļauties harčoties rītiņa restorācijā.

21.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Vispār tā ir labākā uzkoda šņabim,bet rasolu pat iesaka uz paģirām. Tas par gurķīšiem.

21.jan 2022 Atbildēt
Gilberts Mats atbilde Jelena Sergejeva

man atkal marinētas sēnītes pac mīļākais zakusons. Galvenais nav uzkodas, galvenais - laba kompānija :) Pac galvenais - cilvēkam alkohols nav vajadzīgs, tā ir inde.

21.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Gilberts Mats

Tu, mans no Jelgavas RAFa draugs, laikam vēl neesi skābētas sēnes provējis. Tās vispār kopā ar degvīnu ir delikatese!

21.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Gilberts Mats

Alkoholu mēs tāpat uzņemam, pat nedzerot sīvo, bet ja sanāk par daudz tad, tad 🥴 un iznākumā🤮

21.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Mēs no grūtībām nebaidāmies. Ar vakcīnām salīdzinot, sūc vien ir. :)

21.jan 2022 Atbildēt
Silvija Jakševica

Katru dienu tiek aprakstīts viens kaitīgs pārtikas produkts. Šķiet, tikai burgers būs veselībai noderīgs.

21.jan 2022 Atbildēt
Druvis de Rencis

"un pastāv risks izdzert vairāk, nekā paredzēts". Interesanti, kurš gan var paredzēt, cik daudz izdzers. Tagad man ir skaidrs, kāpēc bija tik liels patēriņš un lielas paģiras. Vajadzēja citu uzkodu izvēlēties. Nevarējāt šādu pētījumu veikt pirms 35 gadiem?!

21.jan 2022 Atbildēt
Krokodils Gena

Dzert drīkst tikai pareģi!

21.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā!

22.jan 2022 Atbildēt
Rolands

Nevajag marinēt, vajag skābēt(cits saka sālīt), klāt vēl ķiplociņu, sīpoliņu, kādu gaļas šķēli, būs labu labā zacīte. Skābējot jau etiķi un cukuru klāt neliek.

21.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Tieši tā, Roli!

22.jan 2022 Atbildēt
Tedis

Tad kad tas skuķis kādu nedēļu ontligi nokodīs kopā ar mums, tad citu dziesmu murmulēs!

22.jan 2022 Atbildēt
Andris Kokorevics

Lai mūžu mūžos dzivo gurkis

22.jan 2022 Atbildēt

Komentēt