Komentāri: Dabas vērotājs: Ziema būs sniegaina

bezkaunīgais sivēns

Par to es arī iedomājos un pienenes arī neziedēs.

4.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Pie mums te, Jēkabpilī, dažviet sniega sanesumi ir basketbolista Pornziņģa augumā.

4.dec 2021 Atbildēt
Niks Čiks

Ka tik nesamuldās vēl ziemmassvētkos var līt

4.dec 2021 Atbildēt
Roze Puķīte

Kā, vai tad nelasījāt, to jau viens paspēja izspļaut, ka Ziemassvētkos sniega nebūšot.

5.dec 2021 Atbildēt
Rolands

Un tā notiek 100% gadījumu, vai ir pārbaudīts? Bailulīt, kad būs atskaite par laiku pēc 8. oktobra, par jaukajām trīs nedēļām? Kur skaidrojumi par iepriekš samuldēto?Pastāv arī liela iespējamība, ka šis ir ziemas pēdējais nopietnais sniegs, sniegs var aiziet un turpmāk tikai ar kailsalu. viss ir iespējams. Ja būtu tā, ka paskatoties ar kuru pusi uz augšu gulst koku lapas rudenī, un noteikt turpmāko laiku, dabas norišu noteikšanai ar vienu cilvēku tiešām pietiktu. Diemžēl, mūsu planēta ir pārāk liela, lai ar viena plānprātiņa pareģojumiem pietiktu!!!

5.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Bukšs nav viens. Ir vēl Bricis un Trallis.

5.dec 2021 Atbildēt
Jānis

Ir KLIMATA PĀRMAIŅAS un ir KLIMATA TERORISMS . Tad šobrīd mēs redzam laika apstākļu ietekmēšanu visneglītākā veidā . Meteorologi piekritīs - Normāli gaisa temperatūra noslīd diennaktī par 3 līdz 5 grādiem . Šobrīd temperatūra diennaktī ir noslīdējusi par 7 grādiem . Tā ir zīme , ka laika apstākļi ir cilvēka manipulēti un veicināti . Vakar bija ap -1 *C , šodien -10 *C un naktī vēl vairāk .

Latvijai nevajag Klimata pārmaiņu programmu . Latvijai nevajag samazināt CO2 izmešus . Latvijai vajag siltumnīcas efektu , lai nebūtu katru ziemu jāsalst - 20 *C . Lido lidmašīnas , izsmidzina ķimikālijas UN IZNĪCINA CO2 SLĀNI un rezultātā rodas krasa gaisa temperatūras atdzišana . Var redzēt ka klimata pārmaiņu programma nav draudzīga nevienai valstij . Latvija ir ziemeļu valsts , tāpēc Latvijai globālā sasilšana ir vēlama . Lai izbeigtu šīs KLIMATA TERORISMA AKCIJAS , iesaku Latvijai izstaties no Klimata pārmaiņu programmas un aizliegt klimata pārmaiņu ķimikāliju izsmidzinošo lidmašīnu pārlidojumus pār Latviju .

5.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Internets psihenē ir atļauts?

5.dec 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis atbilde Dzēsts lietotājs

Skatoties tavus komentus ,drinker,jā psihenē arī ir atļauts.

10.dec 2021 Atbildēt
Rolands

Km pieder lidmašīnas, kas izsmidzina, ko izsmidzina, kur tiek uzpildītas? Vai skolā fizikas stundās zālīti pīpēji? Kurš varētu izsmidzināšanu apmaksāt, plānprātiņ?

11.dec 2021 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

Ja sniegs uzsnieg uz neaizsalusu zemi -vienmer nokust,Ja koku lapas birst uz saknem ,bus auksta ziema,Ja eglu dzinumi parsniedz 25 cm bus silta ziema,Ja sliekas var atrast 20 cm dziluma ,tad ziema bus silta.Ja zeme neaizsalst ,tad pludi nebus.Ja varna ziema kerc koka galotne bus auksta nakts.Ja dzerves rudeni lido uz purvu ,otra diena bus jauka.Visi noverojumi jaskatas briva daba -pilseta nedarbojas ,jo tur gaisa plusmas ir savadakas.

11.dec 2021 Atbildēt

Komentēt