Komentāri: Nikolu Krištopani pārsteidz cilvēku sacītais par "Lidl"

īpaši stulbs

Vakar ap pulksten diviem dienā Jēkabpilī pie Lidla rindā stāvēja vien kādi 10 cilvēki. Gribējās piestāt, bet tā kā šefs bija uzdevis steidzami nokārtot vienu ar pārtikas tirdzniecību nesaistītu jautājumu, tad iepirkšanos nācās atlikt.

23.nov 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Mums viena Lidl darbiniece ieteica uz veikalu doties ap deviņiem,desmitiem.Tad lielāka iespēja labi iepirkties.Jo vienu reizi biju tā ap plkst.14,no akcijas precēm gandrīz nekā vairs nebija.ko biju domājusi iepirkt.Bet protams,cilvēki uz veikaliem iet tad kad var.

23.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

"Nikolu Krištopani pārsteidz..." vai tad šito zosi vēl kaut kas var pārsteigt?

23.nov 2021 Atbildēt
Beatrise Ezera

Ko vērtas ir anonīms komentārs?

23.nov 2021 Atbildēt
Ingrīda Kalviņa

Kas par eksperti ir šī dāma? Kādos jautājumos? Kādēļ jāapraksta viņas viedoklis un domas?

23.nov 2021 Atbildēt
Irne

Nobraucu gar Lidl Ogrē un izsecināju,ka nav laika rindai,iebraukšu Ogres Dauga Maxima. Hurma pa kapeikām,avokado arī,vispār izvēle liela un cenas normālas. Nebūs rindas,iebraukšu arī Lidl,bet darba cilvēkam nav laika stundam rindā stāvēšanai.

23.nov 2021 Atbildēt
Juris Mikelsons

Nu uz tās Krišto panes komentāriem vienmēr būs negatīvas atsauksmes , jo viņas tētiņš ir piedalījies Latvijas izsaimniekošanā un tas Wtf arī neveicina pozitīvas atsauksmes . Nesaprotu masu mediju ineteresi par šo sievieti.

23.nov 2021 Atbildēt
coldasice

Nesaprotu, par ko cilvēki tādā priekā, tas ka daudzi dzīvo ļoti trūcīgi, tas ir skaidrs, bet lidl nekā tāda nav, lai tur vispāri iegriestos, biju pirms pāris gadiem leišos iebruacis lidlā, neko nenopirku, jo nekas neuzrunāja, sestdien bijām pēc depo apmeklējuma iebraukši lidl Mežciemā, tīri ekskursijas pēc- 25min, lai tiktu iekšā, vienīgais, ko tur varētu pirkt ir dārzeņu un augļi, bet sieva izbrāķēja apelsīnu, pārāk mīksti esot. No gaļas neko neredzēju, tikai fasētos gabalus, tādus NEKAD nepērku, pārējais stipri līdzīgās cenās kā citur, viarāk iekrita acīs, ka nav nekādas izvēles iespējas, tikai lētais gals, kas pārsvarā ir neēdams un negaršīgs, viss ko nopirku pēc nogaršošanas izmetu ārā, izņemot leišu kefīru, tas ir dzerams, čipsi neēdami, alus vispāri tur netiek tirgots, tas, kurš twiterī murgoja, ka lidl ir augstāki standarti nekā EU, tas laikam nemaz nezin, kas ir alus, jo lidl ir lētā gala bundžu alus izstrādājums.. Un kāpēc jāatblasta svešu valstu investori, pērkat pārtiku Depo, lētāk nekā maximās un rimi. Bet atšķirībā no lidl ir izvēles iespējas nevis kā lidl no katras preces viena ražotāja prece...Ja atvērsies blakus mājām, tad varbūt apmeklēšu, tā otreiz tur kāju nesperšu, gaļu pērku eksi bāzē, parējo depo.

23.nov 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Depo lētāka pārtika? Kurā stenderē galvu iespiedi?

23.nov 2021 Atbildēt
coldasice atbilde Sarmite Nikitina

lētāka nekā rimi vai maximā, lasīt nemāki? nekur neminēju, ka depo ir lētāka pārtika nekā lidl, tācu atšķirībā no lidl vismaz ir iespēja izvēlēties nevis takā padomju laikos, nekādas izvēles. un kur tu lidlā redzi pārtiku, es sev neko tīkamu neredzēju, baltmaizi neēdu, rieksti 2x dārgāki nekā mere, ja par cenām uztraucies,gaļu, kas sagriezta un iepakota vakumā NEKAD nepērku, mani cenas nesatrauc, braucu uz depo principa pēc, lai nebarotu rimi. Pastāsti man pārtikas guru ar ko leišu lētais kefīrs ir labāks par LV ražotajiem vai skārdeņu alus izstrādājums par Zoltnera, Brenguļu vai Valmiermuižas alu?

23.nov 2021 Atbildēt
Indulis Mauslis

Cik tomēr nenovīdīga tautiņa. Kas tas par alu cilvēku provinciālismu. Pirmkārt, visas tās maksimas un & ir "piparbodītes", salīdzinājumā ar LIDL. Otrkārt, bezkaunīgākus "nagu maucējus"kā līdzšinējos torgašus grūti iedomāties. Beidzot piedāvā ne tikai ES, bet arī pasaules augstiem standartiem atbilstošu preci par ADEKVĀTĀM cenām, nē, verkšķēt vajag. Kaut viņi vēl vismaz veikalus 30 atvērtu, lai iemācītu civilizētu tirdzniecību citiem "rīmām". Banānu cena izņirgta! Jūsu zināšanai, tā ir parasta cena šiem augļiem visur pasaulē.

23.nov 2021 Atbildēt
coldasice

99eiro centi?, kā tad..

23.nov 2021 Atbildēt
Armands Kravalis

Iespējams, ka biežā madāmas parādīšanās ar viņas ''svarīgajiem'' viedokļiem , ''vērtīgajām '' domām ir tikai pierādījums, ka vēlēšanas tuvojas un kāda lauzīsies pie siles, jo tas jau ir fakts, ka šie bez iemesla nečiepst un laikam jau vēl viss nav nozagts......

23.nov 2021 Atbildēt
Roberts

Kokaīna rijēja

23.nov 2021 Atbildēt
kolhoza priekšsēdētājs

kādu Latvijas preci sagribējās,ejiet uz Maximu

24.nov 2021 Atbildēt
kolhoza priekšsēdētājs

Lai tā miljonāru meitiņa vācas prom

24.nov 2021 Atbildēt
Pipo

shitai nullei vajag veci vienkārši lai izdrāž kārtīgi

26.nov 2021 Atbildēt

Komentēt